Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανατροπή για τον θάνατο Βαλυράκη: Δεν τον χτύπησε μόνο η προπέλα αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ανατροπή για τον θάνατο Βαλυράκη: Δεν τον χτύπησε μόνο η προπέλα αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Χτυπήθηκε και από άλλα όργανα εκτός από την προπέλα, αναφέρει το πόρισμα

Σχετικά Άρθρα
Είναι πολύ πιθανό ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης να μην χτυπήθηκε μονάχα από την προπέλα του σκάφους του με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του τον περασμένο Ιανουάριο, και από άλλα όργανα.
Το πόρισμα που διενήργησε η ιατροδικαστής κ. Χαρά Σπηλιοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων πως:
«Αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί από προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις.
Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική (σ.σ. ιατροδικαστική) έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».
Κατόπιν αυτού, από το περιβάλλον της οικογένειας του θανόντος γίνεται λόγος για ανατροπή στην υπόθεση, την οποία άλλωστε υποστήριζαν από την πρώτη στιγμή, όπου ανέφεραν ότι βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο μιας εγκληματικής ενέργειας.

Μίνα Βαλυράκη: Αποδείχθηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε

Για δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη αναφερόμενη στην ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μην χτυπήθηκε μονάχα από την προπέλα του σκάφους του με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και από άλλα όργανα.
«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού.
Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγος μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε.
Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπο μας», αναφέρει σε δήλωσή της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη.

Η υπόθεση

Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης εξαφανίσθηκε στις 24 Ιανουαρίου και τελικά εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας του νομού Ευβοίας.
Είχε πάει βόλτα με το σκάφος του στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια όταν χάθηκαν τα ίχνη του και η σύζυγός του ενημέρωσε το Λιμενικό.
Η κηδεία του ανεβλήθη για λίγες ημέρες, καθώς η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη με επιστολή που έστειλε στον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, κατήγγειλε εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό ξεκίνησε έρευνα από το Λιμενικό για τις συνθήκες θανάτου του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης