Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σαρηγιάννης: Θα φτάσουμε τα 3.800 κρούσματα τέλη Μαρτίου – Ούτε στις 5/4 ανοίγει το λιανεμπόριο

Σαρηγιάννης: Θα φτάσουμε τα 3.800 κρούσματα τέλη Μαρτίου – Ούτε στις 5/4 ανοίγει το λιανεμπόριο
Οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ μπορεί να φτάσουν και τους 780 είπε ο κ.Σαρηγιάννης
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση ότι θα φτάσουμε τα 3.800 κρούσματα στα τέλη Μαρτίου διατύπωσε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο οι διασωληνωμένοι να φτάσουν τους 780.
«Μέχρι τέλος του μήνα εάν έχουμε τον ίδιο μεγάλο αριθμό τεστ όπως χθες, θα φτάσουμε τα 3.800 κρούσματα κορωνοϊού.
Αυτό που με ανησυχεί είναι οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ που μπορεί να φτάσουν τους 780» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Σαρηγιάννης, ο οποίος υποστήριξε πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν κάνει, «αν το αφήσουμε χωρίς ικανό έλεγχο μπορεί να φτάσουμε στα 5.000 κρούσματα λίγο μετά το Πάσχα και αυτή θα είναι η πραγματική κορύφωση».
Ωστόσο ο κ.Σαρηγιάννης εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα συμβεί γιατί τότε, όπως είπε, το ΕΣΥ θα έχει ξεπεράσει το όρια του.
«Υπάρχει και η αναγγελία για μεγάλο αριθμό τεστ οπότε θα έχουμε καλύτερη εικόνα και να σπάσουμε αλυσίδες μετάδοσης» υποστήριξε ο κ.Σαρηγιάννης, ο οποίος σχετικά με το λιανεμπόριο είπε ότι «μπορεί να το συζητήσουμε για τις 12 Απριλίου», εκτιμώντας ότι στις 5 Απριλίου δεν πρόκειται να έχουμε τέτοια αποσυμπίεση για να το συζητάμε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης