Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρόστιμα - μαμούθ για το κορωνοπάρτι στην Πάτρα - Συνολικά 47.000 ευρώ θα πληρώσουν οι 98 συμμετέχοντες

Πρόστιμα - μαμούθ για το κορωνοπάρτι στην Πάτρα - Συνολικά 47.000 ευρώ θα πληρώσουν οι 98 συμμετέχοντες
Εκεί οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 4 άτομα καθώς φέρονται να είναι οι διοργανωτές της συγκέντρωσης, ενώ έκοψαν 93 πρόστιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους, με το συνολικό ύψος των προστίμων που εκδόθηκαν να φτάνει τις 47.000 ευρώ
Σχετικά Άρθρα

Το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται θα περάσουν το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (15/3), οι τέσσερις συλληφθέντες για το πάρτι που έλαβε χώρα στην περιοχή Μιντιλογλίου στην Πάτρα.
Λίγες μόλις ημέρες μετά το πάρτι στην Οβρυά, όπου είχαν συλληφθεί τρία άτομα (ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο γιός του και ένας ακόμη συνδιοργανωτής) και χθες (14/3) οι δύο τελευταίοι διοργάνωσαν νέο πάρτι στο Μιντιλόγλι αυτή τη φορά.
Ο ένας συνελήφθη, ο άλλος κατάφερε να διαφύγει, αλλά αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Ξέφρενο πάρτι με δεκάδες «καλεσμένους»

Οι Αρχές βρήκαν στο σπίτι 98 άτομα να διασκεδάζουν.
Εκεί οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 4 άτομα καθώς φέρονται να είναι οι διοργανωτές της συγκέντρωσης, ενώ έκοψαν 93 πρόστιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους, με το συνολικό ύψος των προστίμων που εκδόθηκαν να φτάνει τις 47.000 ευρώ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει βεβαιωθεί σε μία εκδήλωση, σε ολόκληρη τη χώρα

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης