Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛΑΣ: Προανάκριση για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο αστυνομικός της Μπακογιάννη

ΕΛΑΣ: Προανάκριση για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο αστυνομικός της Μπακογιάννη
Ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού
Σχετικά Άρθρα

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για το ατύχημα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/3) στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο οποίο ενεπλάκη άνδρας της προσωπικής φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη και είχε ως συνέπεια τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του νεαρού οδηγού μίας μοτοσικλέτας.
Ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.

Η ανακοίνωση για το τροχαίο

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.
Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.).
Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.
Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης