Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σήμερα (10/3) τα αποτελέσματα χρήσης της Eurobank – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών

Σήμερα (10/3) τα αποτελέσματα χρήσης της Eurobank – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών
Καλό τέταρτο τρίμηνο περιμένουν οι αναλυτές αλλά ζημιές στο σύνολο της χρήσης
Σχετικά Άρθρα

Καθαρά έσοδα από τόκους 330 εκατ. ευρώ περιμένουν οι αναλυτές για το τέταρτο τρίμηνο της Eurobank, ενώ τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 178 εκατ. ευρώ.
Η τράπεζα θα ανακοινώσει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης και στη συνέχεια η διοίκηση θα ενημερώσει τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η Optima Bank αναφέρει πως περιμένει ένα ισχυρό τέταρτο τρίμηνο με καθαρά κέρδη 174 εκατ. ευρώ, βοηθούμενα από κέρδη από συναλλαγές, ενώ οι μέσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κέρδη 178 εκατ. ευρώ.
Ο ισολογισμός αναμένεται να δείξει σταθεροποιητικές τάσεις στα δάνεια και υψηλότερες καταθέσεις.
Περιμένει από τη διοίκηση τις εκτιμήσεις της για τα δάνεια που είναι σε αναστολή και τη στρατηγική της για το τρέχον έτος.
Η Optima διατηρεί τη σύσταση αγοράς με τιμή στόχο το 1 ευρώ και σημειώνει πως ο δείκτης P/TBV είναι μόλις στις 0,4 φορές που αντιστοιχεί σε discount 20-25% έναντι των αντίστοιχων εταιρειών της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας.
Η Euroxx αναφέρει πως τα κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες θα διαμορφωθούν στα 174 εκατ. ευρώ στο τέταρτο τρίμηνο από 172 εκατ. ευρώ στο τρίτο.
Για το σύνολο του 2020 περιμένει ζημιά 907 εκατ. ευρώ από κέρδη 128 εκατ. ευρώ.
Η Beta περιμένει καθαρά κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες στο τέταρτο τρίμηνο 185,4 εκατ. ευρώ και για το σύνολο της χρήσης περιμένει ζημιά 893 εκατ. ευρώ λόγω της συναλλαγής Cairo και της εθελουσίας εξόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης