Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η Goldman Sachs ανοίγει γραφείο διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων

Η Goldman Sachs ανοίγει γραφείο διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων
Η αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs θα αρχίσει να προσφέρει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε Bitcoin
Σχετικά Άρθρα

Γραφείο διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων ανοίγει εκ νέου η Goldman Sachs, εν μέσω της αύξησης στην αξία του bitcoin, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Bloomberg.
Πιο συγκεκριμένα, η αμερικανική τράπεζα, μεταξύ άλλων προϊόντων, θα αρχίσει να προσφέρει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε Bitcoin.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοια προσπάθεια είχε γίνει το 2018, αλλά σταμάτησε λόγω αντιρρήσεων πολλών στελεχών.
Ωστόσο, πλέον, το κρυπτονόμισμα κερδίζει έδαφος και αξιοπιστία, με μεγάλες τράπεζες, όπως η BNY Mellon, να επενδύουν σε αυτό.

Τεράστιοι οργανισμοί στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Υπενθυμίζεται ότι η BNY Mellon δήλωσε πρώτη στα μέσα Φεβρουαρίου ότι θα διατηρεί και θα εκδίδει ψηφιακά νομίσματα.
Στη συνέχεια, η Mastercard Inc. δήλωσε ότι θα επιτρέπει στους κατόχους καρτών να πραγματοποιούν συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα στο δίκτυό της.
Επίσης, μετά τις Morgan Stanley, JP Morgan, BlackRock, Bridgewater και η Deutsche Bank εντάχθηκε στα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που εξερευνούν τις δυνατότητές τους στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, με τη φιλοδοξία να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε hedge funds που επενδύουν σε αυτή την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης