Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι ο Κικίλιας: Ξεπεράσαμε τους 850.000 εμβολιασμούς

Στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι ο Κικίλιας: Ξεπεράσαμε τους 850.000 εμβολιασμούς
"Η καρδιά της προσπάθειάς μας είναι ο σεβασμός στους συμπολίτες μας", ανέφερε ο Β. Κικίλιας

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους και την επικεφαλής του εμβολιαστικού κέντρου, Σμήναρχο Κυρ. Πελέκη.
Ο Υπουργός Υγείας περιηγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με το υγειονομικό προσωπικό και τους πολίτες που εμβολιάζονταν.
«Η καρδιά της προσπάθειάς μας είναι ο σεβασμός στους συμπολίτες μας. Έτσι οδεύουμε και έτσι θα προχωρήσουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε τους εμβολιασμούς. Θέλω να πω ότι ξεπεράσαμε τις 850.000 εμβολιασμούς, ότι έχουμε στη μάχη 750 – βάζουμε άλλα 50- 800 εμβολιαστικά κέντρα και ότι αν υπολογίσει κανείς την πρώτη δόση, με 5,3% είμαστε οι τρίτοι στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης.
Όπως είπε, «αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για να καταλάβετε πόσο μεγάλη προσπάθεια έχει γίνει από πάρα πολύ κόσμο: από το Υπουργείο Υγείας, από τους υγειονομικούς μας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τους υγειονομικούς του, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Πολιτική Προστασία και όλους όσοι εμπλέκονται».
Δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η Επιχείρηση «Ελευθερία» και επανέλαβε ότι «στην καρδιά αυτής της προσπάθειας είναι- και θα το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται- το να σεβόμαστε τον πολίτη και να τον υπηρετούμε και αυτό το δείχνει η πολύ-πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».
Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι γνωρίζει πως «όλος ο κόσμος δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη, ότι υπάρχει κόπωση» και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα είναι η κινητήριος δύναμη και θα τα καταφέρουμε».
«Βρισκόμαστε κοντά στην επίτευξη αυτής της προσπάθειας που είναι να κερδίσουμε αυτή την τεράστια υγειονομική μάχη την οποία δίνουμε ένα χρόνο τώρα», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.
kikilias3.JPG

Δήλωση Θεμιστοκλέους

«Εκτός από τους αριθμούς, αυτό που βλέπουμε στα εμβολιαστικά κέντρα- και στο μεγάλο εμβολιαστικό σταθμό αλλά και στα εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την επικράτεια από τα νησιά μας μέχρι τις ηπειρωτικές περιοχές- είναι αυτό που λέμε «μυρίζει Ελλάδα». Τα παιδιά που έρχονται με τους γονείς τους, οι παππούδες μας που έρχονται με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και εισπράττουν όλοι οι υγειονομικοί μας, όλοι οι εργαζόμενοι που δουλεύουν εδώ, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Ανταποδίδουμε με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο», δήλωσε από την πλευρά του ο Μ. Θεμιστοκλέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης