Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Τα στοιχεία που οδήγησαν στην παράταση του lockdown ζήτησε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου

Θεσσαλονίκη: Τα στοιχεία που οδήγησαν στην παράταση του lockdown ζήτησε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Π. Αρκουμανέας, δεσμεύτηκε πως θα δώσει στον δήμαρχο λεπτομερείς απαντήσεις με όλα τα στοιχεία

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην παράταση έως τις 8 Μαρτίου του lockdown στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, από τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Π. Αρκουμανέα.
Ειδικότερα, ο κ. Μανδαλιανός, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, επικοινώνησε με τον κ.Αρκουμανέα προκειμένου να ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή.
Ο κ.Μανδαλιανός ζήτησε να μάθει τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων με το νοτιοαφρικανικό στέλεχος, τα οποία στάθηκαν αφορμή για αυστηρά υγειονομικά μέτρα, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του σχετικά με την αποτελεσματικότητα του τοπικού lockdown όπου ζουν 150.000 πολίτες που μετακινούνται καθημερινά εντός κι εκτός Δήμου για εργασία.
Ο κ.Αρκουμανέας, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε πως θα δώσει στον δήμαρχο λεπτομερείς απαντήσεις με όλα τα στοιχεία.
«Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, οι οποίοι δοκιμάζονται οικονομικά και ψυχολογικά από τα παρατεταμένα αυστηρά υγειονομικά μέτρα και αναζητούμε απαντήσεις για τα ειδικά μέτρα που λαμβάνονται για τον τόπο μας», τόνισε ο κ.Μανδαλιανός εν αναμονή της επικείμενης ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης