Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο «ειρηνιστής» Biden ξεκίνησε τους πυραύλους – Το 82% των δημοκρατικών ανησυχούν… για τον Trump

Ο «ειρηνιστής» Biden ξεκίνησε τους πυραύλους – Το 82% των δημοκρατικών ανησυχούν… για τον Trump
Οι δημοκρατικοί ανησυχούν για τους… Ρεπουμπλικάνους που υποστηρίζουν τον Trump 
Σχετικά Άρθρα

Κατηγορούσαν τον Trump τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων ότι με το σύνθημα να γίνει η Αμερική μεγάλη και πάλι ήρθε σε σύγκρουση με όλο τον κόσμο.
Όμως ο Trump προσπάθησε να βελτιώσει τις σχέσεις του με την Ρωσία ακόμη και με την Κίνα με την οποία ξεκίνησε οικονομικό και εμπορικό πόλεμο.
Ωστόσο τουλάχιστον επί θητείας Trump οι ΗΠΑ δεν διεξήγαγαν κανένα πόλεμο και αυτό ήταν το θετικό της θητείας Trump.
Δεν πέρασε ένας μήνας από την ορκωμοσία Biden του δήθεν ειρηνιστή Προέδρου των Δημοκρατικών και έπεσαν οι πρώτοι πύραυλοι στην Βόρεια Συρία από τους αμερικανούς.
Ο Biden διέταξε στρατιωτικές αεροπορικές επιθέσεις στην ανατολική Συρία εναντίον εγκαταστάσεων που ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούνταν από την πολιτοφυλακή που υποστηρίζεται από το Ιράν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΗΠΑ έριξαν 7 JDAM 500 κιλών κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επίθεσης στο Αλ Μπουκαμάλ, σύμφωνα με πληροφορίες σκοτώνοντας 17 μαχητές από το Ιράν.
Το Πεντάγωνο υποστήριξε ότι οι πυραυλικές επιθέσεις ήταν απάντηση σε αντίποινα στις 15 Φεβρουαρίου εναντίον των «στόχων» των ΗΠΑ στο Ιράκ.
Η ιρανική πολιτοφυλακή αρνήθηκε ότι συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων ή στρατευμάτων των ΗΠΑ.
«Σύμφωνα με τον πρόεδρο Biden, οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιθέσεις εναντίον των υποδομών που χρησιμοποιήθηκαν από ιρανικές δυνάμεις στην ανατολική Συρία» ανέφερε το Πεντάγωνο.

Οι δημοκρατικοί ανησυχούν για τους… Ρεπουμπλικάνους που υποστηρίζουν τον Trump 

Μια δημοσκόπηση στις ΗΠΑ κατέληξε σε απίστευτα αποτελέσματα.
Ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι θεωρούν μείζονος σημασίας θέματα όπως την παράνομη μετανάστευση, την έλλειψη επαρκούς αστυνομικής φύλαξης και τους υψηλούς φόρους οι βασικές ανησυχίες των δημοκρατικών ψηφοφόρων είναι οι υποστηρικτές του πρώην Προέδρου Trump, ο ρατσισμός και οι διακρίσεις εις βάρος των οργανώσεων ομοφυλοφίλων.

Ενώ το 81% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων ανέφεραν τη μετανάστευση ως το κορυφαίο πρόβλημα στις ΗΠΑ, το 82% των Δημοκρατών δήλωσε ότι «οι υποστηρικτές του Trump» είναι το κορυφαίο πρόβλημα στην Αμερική.
Επίσης το 79% και 77% αντίστοιχα ανέφεραν τον «λευκό εθνικισμό» και τον «συστημικό ρατσισμό» ως τα θέματα που τους απασχολούν περισσότερο.
Είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών στα βασικά ζητήματα που απασχολούν την αμερικανική κοινωνία.
Pinak_1.jpg

Pinak_2.jpg
Pinak_3.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης