Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kim Jong Un: Ζητά μεγαλύτερο έλεγχο και επαναστατική πειθαρχία στις ένοπλες δυνάμεις Βόρειας Κορέας

Kim Jong Un: Ζητά μεγαλύτερο έλεγχο και επαναστατική πειθαρχία στις ένοπλες δυνάμεις Βόρειας Κορέας
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un προήδρευσε συνεδρίασης της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un προήδρευσε συνεδρίασης της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
Κατά τη συνεδρίαση αυτή ο Kim Jong Un ζήτησε μεγαλύτερο έλεγχο και περισσότερη πειθαρχία στις ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας.
Η συνεδρίαση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας του Κιμ να πιέσει το κυβερνών βορειοκορεατικό Κόμμα των Εργατών για την υλοποίηση νέων πολιτικών στόχων την επόμενη πενταετία.
Οι στόχοι αυτοί δημοσιοποιήθηκαν σε μία σπάνια διάσκεψη του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, και περιλαμβάνουν την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και την ενίσχυση της πυρηνικής αποτροπής.
Στη σύσκεψη εξετάστηκε μία σειρά προβλημάτων σχετικά με τις πολιτικές δραστηριότητες και την πειθαρχία μεταξύ των αξιωματικών του στρατού, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη για αυστηρότερους κανόνες.
Ο Kim Jong Un δήλωσε ότι η εδραίωση της επαναστατικής πειθαρχίας εντός των ενόπλων δυνάμεων θα είναι αποφασιστικού χαρακτήρα για την επιβίωση του στρατού, αλλά και για την επιτυχία ή την αποτυχία των δραστηριοτήτων του, όπως μετέδωσε το KCNA.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης