Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας: Θύμα επιχειρηματικών συμφερόντων ο Λιγνάδης – Τον χτυπούν για να πλήξουν Μενδώνη, κυβέρνηση

Κούγιας: Θύμα επιχειρηματικών συμφερόντων ο Λιγνάδης – Τον χτυπούν για να πλήξουν Μενδώνη, κυβέρνηση
Ο Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει το Ελληνικό είπε ο κ.Κούγιας
Σχετικά Άρθρα

Θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων που θέλουν να πλήξουν την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και την κυβέρνηση χαρακτήρισε τον Δ. Λιγνάδη ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του, Αλέξης Κούγιας.
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ.Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε να υπερασπιστεί τον κ.Λιγνάδη σχετικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, υποστήριξε ότι μίλησε επί ώρες με τον πελάτη του, ο οποίος και του έδωσε στοιχεία για τους καταγγέλλοντες, αλλά και για τη μάρτυρα-κλειδί, την οποία χαρακτήρισε αναξιόπιστη.
Ο κ.Κούγιας υποστήριξε πως δεν έχει ακόμα τη δικογραφία στα χέρια του και γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της απολογίας του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη μέχρι την Πέμπτη.

Θύμα επιχειρηματικών συμφερόντων για το … Ελληνικό

Ο κ.Κούγιας υποστήριξε ότι όλοι θα καταλάβουν ότι ο κ.Λιγνάδης είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού.
«Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα ο Λιγνάδης, επειδή ήταν επιλογή της Μενδώνη
Η υπουργός Πολιτισμού προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατήργησε το τεκμήριο αθωότητας.
Αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο πελάτης μου, είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω» είπε ο κ.Κούγιας, τονίζοντας πως «ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Λαϊκό δικαστήριο

Όπως είπε, θα γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα καχύποπτος ως προς το ένταλμα σύλληψης.
Για τους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για λαϊκό δικαστήριο και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης.
«Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα», είπε ο κ.Κούγιας, ο οποίος ευχήθηκε η ανακρίτρια να μπορέσει να αντέξει το βάρος.
«Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν άνθρωπο μόνο για πολιτικά παιχνίδια και εντυπώσεις» τόνισε ο κ.Κούγιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης