Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας για Λιγνάδη: Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα - Μόνο φήμη, τα περί υπάρξεως μαρτύρων

Κούγιας για Λιγνάδη: Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα - Μόνο φήμη, τα περί υπάρξεως μαρτύρων
Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι είναι «μόνο φήμη» τα περί υπάρξεως μαρτύρων
Για δικογραφία... τηλεγράφημα έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας, αφού έλαβε τα αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή.
Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι είναι «μόνο φήμη» τα περί υπάρξεως μαρτύρων, ενώ δεσμεύτηκε να απαντήσει εντός της ημέρας -με δημόσια δήλωση- για το εάν θα αναλάβει τελικά την υπεράσπιση του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη.
Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει.
Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων.
Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη.
Θέλω να σου πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος».

Ωστόσο, ο κ. Κούγιας -κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους- εκνευρίστηκε όταν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για το εάν δέχεται απειλές η οικογένεια του και αποχώρησε χωρίς να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης