Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαδάκτυλος: Δεν θα είμαστε έτοιμοι για άρση lockdown την 1η Μαρτίου

Εξαδάκτυλος: Δεν θα είμαστε έτοιμοι για άρση lockdown την 1η Μαρτίου
Δεν αποκλείω πάντως κάποιες δραστηριότητες να ανοίξουν αρχές Μαρτίου είπε ο κ.Εξαδάκτυλος
Σχετικά Άρθρα

Την θέση ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες ενδεχομένως να υπάρξει μια σταθεροποίηση των κρουσμάτων και αργότερα μια μείωση διατύπωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος, ο οποίος πάντως επεσήμανε πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για άρση του lockdown.
«Θα δούμε αποτελέσματα την άλλη βδομάδα, όμως δεν θα είμαστε σε θέση να πούμε ότι 1η Μαρτίου τελείωσαν όλα, ανοίγουμε τα πάντα, αλλά δεν αποκλείω κάποιες δραστηριότητες να επανέλθουν αρχές Μαρτίου.
Αυτό δεν πρέπει να το αποκλείσουμε» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Εξαδάκτυλος, ο οποίος εξέφρασε επιφυλάξεις για την χρήση διπλής μάσκας.
«Έχει μια πολυπλοκότητα η διπλή, ως προς τη χρήση και εφαρμογή της» υποστήριξε ο κ.Εξαδάκτυλος, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν πρέπει να γίνονται δημόσια αυτές οι συζητήσεις γιατί δημιουργείται σύγχυση στους πολίτες που ήδη είναι κουρασμένοι.
Όσον αφορά τις μεταλλάξεις, ο κ.Εξαδάκτυλος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του λέγοντας ότι η βρετανική μετάλλαξη, που είναι και το πιο μεταδοτικό στέλεχος, ενδεχομένως να κυριαρχήσει και να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε έναν ιό που μεταδίδεται ταχύτερα από αυτόν που ήδη γνωρίζουμε.
«Αυτή τη στιγμή, λόγω των απαγορευτικών περιορίζεται η μετάλλαξη του» είπε ο κ.Εξαδάκτυλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης