Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυτόκλητος σωτήρας ο Bill Gates: Θέλει να αλλάξει τον πλανήτη – Ποιος του έδωσε το δικαίωμα, πέραν από τα δισ δολ που κατέχει;

Αυτόκλητος σωτήρας ο Bill Gates: Θέλει να αλλάξει τον πλανήτη – Ποιος του έδωσε το δικαίωμα, πέραν από τα δισ δολ που κατέχει;
Τι ερώτημα σε όλα αυτά είναι ποιος έδωσε το δικαίωμα, ποιος έχρησε τον Bill Gates σωτήρα της ανθρωπότητας;
Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, προωθεί δραστικές και «θεμελιώδεις» αλλαγές στην οικονομία, προκειμένου να σταματήσει άμεσα την απελευθέρωση αερίων του θερμοκηπίου - κυρίως διοξείδιο του άνθρακα - και «να το οδηγήσει στο μηδέν», προκειμένου να σώσει τον πλανήτη από μακρόχρονες προγνώσεις περιβαλλοντικής καταστροφής.
Ωστόσο το ίδρυμα Bill και Melinda Gates έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές χώρες ειδικά στην Αφρική και Ινδία, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις εκδιώχθηκε καθώς ορισμένα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν αύξησαν την πολιομυελίτιδα ειδικά στην Ινδία.
Επίσης αποτελεί διαβολική σύμπτωση το γεγονός ότι λίγο πριν ξεσπάσει ο κορωνοιός το ίδρυμα Gates μαζί με το Johns Hopkins University παρουσίασαν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας το event 201 όπου προσομοίαζε μια παγκόσμια πανδημία από ιό.
Αυτό συνέβη Οκτώβριο 2019 και αρχές Δεκεμβρίου 2019 ξέσπασε στην Κίνα στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan ο κορωνοιός.
Το event 201 ανέφερε ότι θα ξεσπάσε μια πανδημία όπου θα πεθάνουν 30 εκατ άνθρωποι και οι οικονομίες και τα χρηματιστήρια θα καταρρεύσουν... παραδόξως αυτό συνέβη.
Τι ερώτημα σε όλα αυτά είναι ποιος έδωσε το δικαίωμα, ποιος έχρησε τον Bill Gates σωτήρα της ανθρωπότητας;
Εμφανίζεται ως αυτόκλητος σωτήρας και παρεμβαίνει στα δρώμενα χωρών, οργανισμών και πάσης φύσεως συστημάτων.
Ο Gates με ποια αρμοδιότητα και εξουσία;

Τι αλλαγές ζητάει ο Bill Gates;

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνουμε για να πραγματοποιήσουμε το όραμα του Gates περιλαμβάνουν:

  • Κατανομή 35 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως για την έρευνα για το κλίμα και την καθαρή ενέργεια.
  • Τα πάντα να μετατραπούν σε ηλεκτρικά.
  • Διάδοση της κατανάλωσης μη πραγματικού κρέατος, ψεύτικου κρέατος, καθώς οι αγελάδες αντιστοιχούν στο «4% όλων των αερίων του θερμοκηπίου».
  • Επαναπροσδιορισμός των βιομηχανιών χάλυβα και τσιμέντου, καθώς κατά τον Gates αντιπροσωπεύει το 16% όλων των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, και έως 30% του δεσμευμένου C02.
  • Δημιουργία ενός διαφορετικού τύπου χάλυβα.
  • Ευρεία υιοθέτηση πυρηνικής ενέργειας επόμενης γενιάς που θα συμπληρώσουν την αιολική και ηλιακή ενέργεια.
  • Τυποποιημένα «ψεύτικα προιόντα» ο Gates έχει υποστηρίξει μια εταιρεία που χρησιμοποιεί μύκητα για να φτιάχνει λουκάνικο και γιαούρτι, το οποίο ο δισεκατομμυριούχος αποκαλεί «αρκετά εκπληκτικό».

Όταν λέτε μύκητες, εννοείτε κάτι σαν μανιτάρι ή μικρόβιο, τον ρώτησε ένας δημοσιογράφος κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Πώς να αποφύγετε μια καταστροφή του κλίματος»
«Είναι ένα μικρόβιο», απάντησε ο Gates, προσθέτοντας ότι «το μικρόβιο ανακαλύφθηκε στο έδαφος στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone.
Χωρίς χώμα ή λίπασμα μπορεί να καλλιεργηθεί για την παραγωγή αυτής της θρεπτικής πρωτεΐνης - που μπορεί στη συνέχεια να μετατραπεί σε μια ποικιλία τροφίμων με μικρό αποτύπωμα άνθρακα.

Που επενδύει ο Gates;

Ο Gates δεν θέλει απλώς να μειώσει τις μελλοντικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αλλά επενδύει επίσης στην άμεση δέσμευση αέρα, μια πειραματική διαδικασία για την απομάκρυνση του υπάρχοντος CO2 από την ατμόσφαιρα.
Ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιούν τώρα αυτούς τους γιγαντιαίους ανεμιστήρες για να ελέγξουν το CO2 απευθείας από τον αέρα,.
Ο Gates έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες στον κόσμο αυτού του είδους της τεχνολογίας.
Αλλά από όλες τις πράσινες επενδύσεις του, ο Gates ξόδεψε τον περισσότερο χρόνο και τα περισσότερα χρήματα επιδιώκοντας μια σημαντική ανακάλυψη στην πυρηνική ενέργεια - υποστηρίζοντας ότι είναι το κλειδί για ένα μέλλον μηδενικού άνθρακα.
Λέει ότι είναι οπαδός της αιολικής ενέργειας και της ηλιακής ενέργειας και πιστεύει ότι μπορεί μια μέρα να παρέχει έως και το 80% της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά ο Gates επιμένει, εκτός αν ανακαλύψουμε έναν αποτελεσματικό τρόπο αποθήκευσης και μεταφοράς αιολικής και ηλιακής ενέργειας, η πυρηνική ενέργεια θα πρέπει πιθανώς να κάνει όλα τα υπόλοιπα.
Η ενέργεια από πυρηνικά εργοστάσια μπορεί να αποθηκευτεί, ώστε να είναι διαθέσιμη όταν ο ήλιος δεν λάμπει και ο άνεμος δεν φυσάει.
Ο Gates παραδέχεται επίσης ότι είναι ολίγον υποκριτής - λέγοντας ίσως έχω ένα από τα υψηλότερα αποτυπώματα αερίων του θερμοκηπίου από οποιονδήποτε άλλον στον πλανήτη, προσθέτοντας ότι οι προσωπικές του πτήσεις από μόνες τους μολύνουν το περιβάλλον.
Pinakas_1_BN.jpg
Εξιλεώνει τις αμαρτίες του

Εξιλεώνει τις αμαρτίες του για το κλίμα… αγοράζοντας καύσιμα αεροσκαφών με βάση τα φυτά, μεταβαίνοντας σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας ηλιακούς συλλέκτες και αγοράζοντας πιστώσεις άνθρακα ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.
O Gates έχει επαινεθεί ως ο άνθρωπος που «σώζει τον κόσμο» και βοηθά τον πλανήτη να επιτύχει μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε μια νέα έκθεση του Wired Magazine, παρόλο που τέτοια πρότυπα δεν αντικατοπτρίζονται στον τρόπο ζωής του δισεκατομμυριούχου φιλάνθρωπου.
Άρθρο ερευνά τον τρόπο με τον οποίο ο Gates σχεδιάζει να επιτύχει έναν κόσμο «μηδενικού άνθρακα» και προωθεί το νέο του βιβλίο που υποστηρίζει ότι «είναι καιρός να κάνουμε πραγματικές κοινωνικές, οικονομικές και λογιστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας για να αποφύγουμε τις καταστροφές».
Σύμφωνα με τον Gates, ο πλανήτης πρέπει να επιτύχει μηδενικές εκπομπές άνθρακα για να «αποφύγει την καταστροφή».
Οι προσπάθειες του Gates για μείωση των εκπομπών CO2 μπορεί να έχει μια περιβαλλοντολογική λάμψη, αλλά αυτός ο στόχος κινδυνεύει επίσης να μειώσει το βιοτικό επίπεδο στη Δύση, κάτι που ο Gates θα τις αποφύγει για τον εαυτό του.


Ο Bill Gates από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες καλλιεργήσιμης γης διεθνώς

Ενώ οι Αμερικανοί λένε ότι το όνειρο της ιδιωτικής ιδιοκτησίας τελείωσε με ένα μελλοντικό «Great Reset δηλαδή μεγάλη επαναφορά», ο Gates και άλλοι δισεκατομμυριούχοι αγόρασαν τεράστιες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης.Ο Bill Gates ο ιδρυτής της Microsoft μετατρέπεται σε ένα από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική.
Ενώ οι τεχνοκράτες και θιασώτες του «Great Reset» της μεγάλης επαναφοράς στην μετά covid εποχή αναφέρουν ότι το μέλλον θέλει όλο και λιγότερη ιδιοκτησία, ο Bill Gates και άλλοι δισεκατομμυριούχοι αγόρασαν τεράστιας κλίμακας γεωργικές εκτάσεις.
Πράγματι, ο Bill Gates είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική, σύμφωνα με μια έκθεση του Forbes.
«Μετά από χρόνια αναφορών ότι αγόραζε γεωργική γη σε μέρη όπως η Φλόριντα και η Ουάσινγκτον, το The Land Report αποκάλυψε ότι ο Bill Gates, ο οποίος έχει καθαρή αξία γης σχεδόν 121 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με την Forbes, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο γεωργικών εκτάσεων που εκτείνεται σε 18 πολιτείες».
«Οι μεγαλύτερες ιδιοκτησίες του είναι στη Λουιζιάνα (69.071 στρέμματα), στο Αρκάνσας (47.927 στρέμματα) και στη Νεμπράσκα (20.588 στρέμματα).
Επιπλέον, έχει μερίδιο σε 25.750 στρέμματα μεταβατικής γης στη δυτική πλευρά του Φοίνιξ της Αριζόνα, η οποία αναπτύσσεται ως νέο προάστιο.

Ο Bill Gates με 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ

Ο Bill Gates κατέχει τώρα 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ, κυρίως «μέσω τρίτων οντοτήτων από την Cascade Investments, το οικογενειακό επενδυτικό όχημα του Gates»
Σύμφωνα με το Forbes, δεν είναι γνωστό τι κάνει ο Bill Gates με τη γη και η Cascade Investments αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα. Όσον αφορά τους μεμονωμένους ιδιοκτήτες γης, ο Bill Gates εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ πίσω από τον John C. Malone, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία θέση με 2,2 εκατομμύρια στρέμματα αγροκτημάτων και δασών και τον ιδρυτή του CNN, Ted Turner, ο οποίος κατέχει 2 εκατομμύρια στρέμματα αγροκτημάτων. Ο Jeff Bezos του Amazon «επενδύει επίσης σε γη σε μεγάλη κλίμακα», σύμφωνα με την έκθεση.

Αγοράζουν γη κόντρα στο Great Reset

Οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι και τεχνοκράτες αποκτούν γη με επιταχυνόμενη ταχύτητα, ενώ την ίδια ώρα σε ομιλίες τους σε συνέδρια αναφέρουν ότι στο μέλλον η ιδιωτική ιδιοκτησία θα πάψει να υπάρχει.
Στα βιβλία του, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab διευκρινίζει ότι η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» ή «η Μεγάλη Επαναφορά» θα οδηγήσει στην κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.
Αυτό το μήνυμα επαναλαμβάνεται στον επίσημο ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum WEF, στο οποίο αναφέρεται το εξής:
«Καλώς ήλθατε στο έτος 2030.
Καλώς ήλθατε στην πόλη μου - ή θα έπρεπε να πω, η πόλη μας.
Δεν έχω τίποτα.
Δεν έχω αυτοκίνητο.
Δεν έχω σπίτι.
Δεν έχω συσκευές ή ρούχα.
Προφανώς, δεν θα σας επιτρέπεται η κατοχή ιδιωτικής ιδιοκτησίας και η μόνη σας λύση θα είναι να ζείτε σε κατάσταση μόνιμης εξάρτησης από έναν μικρό αριθμό πλούσιων ελίτ που κατέχουν τα πάντα.
Αυτό λέγεται φεουδαρχία, που είναι μια μορφή δουλείας.
Pinakas_2_BN.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης