Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά στις 15/2 τα σχολεία σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Ακύρωση πτήσης

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά στις 15/2 τα σχολεία σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Ακύρωση πτήσης
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση

Κλειστά σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι τη Δευτέρα 15/2 τα σχολεία, εξαιτίας των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και του ολικού παγετού, που επικρατούν στο σύνολό της. Τη διακοπή της διά ζώσης λειτουργίας των σχολείων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αποφάσισε ο περιφερειάρχης Χρ. Μέτιος, «αλλά και της ανάγκης να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασία Covid-19 λόγω του ψύχους».
Έτσι, κλειστά θα είναι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης του περιφερειάρχη με τους πέντε χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Α.Μ.Θ., Κώστα Μπαντίκο.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση κατόπιν συνεννόησης με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Ματαίωση πτήσης στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος"

Ανοικτό παραμένει το αεροδρόμιο «Δημόκριτος», ωστόσο ματαιώθηκε η πτήση των 16:30 από Αθήνα λόγω περιορισμένης ορατότητας εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης.
Έβρος
Ανοικτό, αν και με αυξημένη ολισθηρότητα, είναι το οδικό δίκτυο στην Π.Ε. Έβρου, παρόλο που συνεχίζεται η χιονόπτωση.
Επί ποδός βρίσκονται τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες, ενώ με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο Σαμοθράκης και Ορεστιάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης