Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή κόντρα Μπογδάνου (ΝΔ) - Γκιόκα (ΚΚΕ) με απειλές για μηνύσεις: «Είστε χαφιές»

Σφοδρή κόντρα Μπογδάνου (ΝΔ) - Γκιόκα (ΚΚΕ) με απειλές για μηνύσεις: «Είστε χαφιές»
«Το πώς θα απαντήσω είναι δικό μου θέμα» απάντησε ο κ. Γκιόκας και υπογράμμισε πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια» ο κ. Μπογδάνος
Σχετικά Άρθρα
Αντιπαράθεση σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους είχαν το πρωί της Πέμπτης (4/2) ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Γιάννη Γκιόκα σε τηλεοπτική εκπομπή.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επίθεση που δέχτηκε ψέγοντας τις αναφορές περί χαβιεδισμού.
Στην εκπομπή παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου το ΚΚΕ λέγοντας ότι ο κ. Μπογδάνος «έχει κερδίσει επάξια τον όρο χαβιεδισμός, όταν έδινε στοιχεία διαδηλωτή στον αέρα».
«Επιμένετε δηλαδή… Ξέραμε, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι έχει και πολύ χειρότερα.
Αν σας πω κατσαπλιάδες, θα ενοχληθείτε;», απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ με τον Γιάννη Γκιόκα να σημειώνει: «Η ανακοίνωση εκφράζει την καταδίκη της σε αυτό το περιστατικό που έγινε».

Και οι μηνύσεις...

Σε εκείνο το σημείο παρενέβησαν οι παρουσιαστές οι οποίοι επεσήμαναν στον κ. Γκιόκα ότι η ανακοίνωση του ΚΚΕ κάνει λόγο για χαβιεδισμό, ζητώντας του να απαντήσει στις ερωτήσεις. «Το πώς θα απαντήσω είναι δικό μου θέμα» απάντησε ο κ. Γκιόκας και υπογράμμισε πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια» ο κ. Μπογδάνος.
«Αυτό κάνει εδώ και καιρό» πρόσθεσε.
«Ας με μηνύσει και εμείς μπορούμε να τον μηνύσουμε έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή», είπε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ με τον κ. Μπογδάνο να απαντά:
«Μηνύστε με, αίρω την ασυλία μου, μήνυσα τον Πολάκη, κέρδισα, μήνυσα το Luben, κέρδισα, μήνυσα τον Βαξεβάνη, κέρδισα».
«Αίρω την ασυλία μου αν το ΚΚΕ έχει να με μηνύσει για κάτι» συμπλήρωσε.
Ο κ. Γκιόκας κατέληξε λέγοντας «δεν μπαίνω σε διάλογο με τον Μπογδάνο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης