Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπογδάνος για εμπρηστική επίθεση: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα – Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ

tags :
Μπογδάνος για εμπρηστική επίθεση: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα – Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ
Είμαι στο στόχαστρο μιας συντονισμένης και ενορχηστρωμένης επίθεσης χρόνια τώρα είπε ο κ.Μπογδάνος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνoς για την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια που έγινε χθες Τρίτη 2/2 το βράδυ έξω από το σπίτι του.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Μπογδάνος έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση και σημείωσε πως είναι από τους πλέον στοχοποιημένους ανθρώπους στην Ελλάδα.
«Με την ανοχή ή τη συμβολή πολλών οι οποίοι σήμερα θα διαμαρτυρηθούν κιόλας με κροκοδείλια δάκρια, έχω βρεθεί στο στόχαστρο μιας συντονισμένης και ενορχηστρωμένης επίθεσης χρόνια τώρα», είπε ο κ.Μπογδάνος, ο οποίος έκανε λόγο για «πολλαπλές, διαρκείς απειλές» που δέχεται εδώ και χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Χθες από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.
Υπάρχουν παιδιά που ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων από τη πρώτη έκρηξη», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέροντας ότι μετακίνησε το δεύτερο αυτοκίνητο που ανήκει στη σύζυγό του και έσβησε την εστία.
«Χτυπήστε αν θέλετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους, αυτό που είδαμε χθες, να προχωρούν σε επιθέσεις στις οικογένειές μας, αναβαθμίζει με πολύ ανησυχητικό τρόπο τις απειλές που εκδηλώνονται όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε ο κ.Μπογδάνος.

Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ

Ερωτηθείς για το εάν η χθεσινή επίθεση προέρχεται από άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ο κ. Μπογδάνος είπε «ας μην παίζουμε τις κουμπάρες».
«Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε 12 λέξεις όλες κι όλες για να καταδικάσει δυστυχώς σε πολλά εισαγωγικά, τη διπλή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, δεν το έκανε επί της ουσίας» υποστήριξε ο κ.Μπογδάνος, τονίζοντας ότι και το ΚΚΕ «έβγαλε μια ανακοίνωση "ναι μεν αλλά"».
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας που χθες έκαναν τη διπλή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο.
Υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό προέρχεται από την άκρα αριστερά;.
Δεν είμαι ούτε στην αντιτρομοκρατική ούτε θα κάνω μαντικές.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ένας συγκεκριμένος χώρος από χθες επιδοκιμάζει αυτή την ενέργεια» είπε ο κ.Μπογδάνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης