Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κεραμέως (υπ.Παιδείας): Προτεραιότητα μας τα ανοιχτά σχολεία

Κεραμέως (υπ.Παιδείας): Προτεραιότητα μας τα ανοιχτά σχολεία
Να κλείσουν ραντεβού για τεστ κάλεσε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές η υπ.Παιδείας
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως προτεραιότητα του υπουργείου Παιδείας είναι να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία διατύπωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία με αφορμή το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων, κάλεσε μαθητές και εκπαιδευτικούς να κάνουν το τεστ.
Η κα.Κεραμέως, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στο 4ο γυμνάσιο στη Νέα Ιωνία, τόνισε ότι «προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουν τα σχολεία, πάντοτε προσέχοντας και τη δική σας υγεία και τη δημόσια υγεία συνολικά».
«Γι' αυτό επιμένω πολύ στη σημασία των μέτρων, τα οποία θα τηρούμε παντού, είτε στο σχολείο, είτε εκτός και η μάσκα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο», ανέφερε η υπουργός, επισημαίνοντας ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να μπορούν να γίνονται δια ζώσης με τους εκπαιδευτικούς τα μαθήματα.
Η υπουργός κάλεσε τους μαθητές άνω των 16 ετών και τους εκπαιδευτικούς να κλείσουν ραντεβού στην ειδική πλατφόρμα για δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό (edu.testing.gov.gr), «προκειμένου να έχουμε ανά πάσα στιγμή πληρέστερη εικόνα για την επιδημιολογική εικόνα στα σχολεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης