Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Πάνω από 1000 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στις διαδηλώσεις υπερ του Navalny

Ρωσία: Πάνω από 1000 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στις διαδηλώσεις υπερ του Navalny
Οι διαδηλώσεις λαμβάνουν τη μορφή χιονοστοιβάδας στη Ρωσία με τους υποστηρικτές του Navalny να ασκούν πλέον ασφυκτική πίεση στον πρόεδρο Putin
Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα από 1.000 άτομα συνέλαβε η ρωσική αστυνομία στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Μόσχας υπέρ της αποφυλάκισης του Alexei Navalny.
Οι διαδηλωτές αψήφησαν τις πολικές θερμοκρασίες και την απαγόρευση του Κρεμλίνου και διαδήλωσαν για την παραμονή του Navalny στις φυλακές, όπου παραμένει μετά την επιστροφή του στη Μόσχα.
Οι διαδηλώσεις λαμβάνουν τη μορφή χιονοστοιβάδας στη Ρωσία με τους υποστηρικτές του Navalny να ασκούν πλέον ασφυκτική πίεση στον πρόεδρο Putin ο οποίος έχει βρεθεί για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο της Δύσης.

Ο Navalny παραμένει στη φυλακή

Ο Navalvy συνελήφθη στις 17 Ιανουαρίου μετά την επιστροφή του στη Μόσχα από τη Γερμανία όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά την απόπειρα δολοφονίας του το περασμένο καλοκαίρι. Ο Navalny κατηγορεί τον Putin ότι διέταξε τη δολοφονία του, με το Κρεμλίνο να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.
Η αστυνομία στη Μόσχα διέλυσε τις διαδηλώσεις αμέσως μόλις άρχισαν κάνοντας την παρουσία περισσότερο από αισθητή. Δημοσιογράφος του Reuters ανέφερε ότι το κέντρο της Μόσχας ήταν σε αστυνομικό κλοιό ενώ οι συλληφθέντες είναι περισσότεροι από χίλιοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης