Διεθνή

ΗΠΑ - Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Αν το Τόκιο αδυνατεί, προτείνουν τη διεξαγωγή τους στη Φλόριντα

ΗΠΑ - Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Αν το Τόκιο αδυνατεί, προτείνουν τη διεξαγωγή τους στη Φλόριντα
Η Φλόριντα προτείνεται από τις ΗΠΑ στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ως εναλλακτική λύση στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού
Σχετικά Άρθρα

Η Φλόριντα προτείνεται ως εναλλακτική λύση στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού, εφόσον η «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου» δεν είναι τελικώς σε θέση να φιλοξενήσει τη διοργάνωση.
Οι ΗΠΑ απέστειλαν επιστολή προς τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, με την οποία την ενθαρρύνουν να εξετάσει το ενδεχόμενο «μετεγκατάστασης» των Αγώνων, εφόσον οι Ιάπωνες παραιτηθούν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για να αποσταλεί μια ομάδα εργασίας στη Φλόριντα, προκειμένου να συναντήσει πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους για τους Αγώνες», έγραψε ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της Πολιτείας της Φλόριντα, Jimmy Patronis.
Ο ίδιος υπενθύμισε πως η Φλόριντα επέτρεψε με επιτυχία τις αθλητικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ακόμη και με την παρουσία του κοινού, δηλαδή όπως θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου στην Τάμπα Μπέι, όταν θα μαζευτούν 22.000 θεατές για το Super Bowl, μεταξύ των Τάμπα Μπέι Μπακανίρς και των Κάνσας Σίτι Τσιφς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης