Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Δεν μπορεί να μείνουν άλλο κλειστά τα σχολεία

Παγώνη: Δεν μπορεί να μείνουν άλλο κλειστά τα σχολεία
Φοβόμαστε γ’ κύμα, δεν θα το αντέξει το ΕΣΥ υποστήριξε η κα.Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

Υπέρ του ανοίγματος των γυμνασίων και των λυκείων τάχθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το άνοιγμα τους θα πρέπει να γίνει προσεκτικά και με αυστηρά μέτρα.
«Τα σχολεία δεν μπορούν να παραμείνουν άλλο κλειστά.
Θα πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή, κάνοντας τα τεστ και τα παιδιά και οι καθηγητές σε τακτά διαστήματα» ανέφερε σε δηλώσεις της στο Mega η κα.Παγώνη, η οποία επεσήμανε την ανάγκη οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν το συνωστισμό και να τηρούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.
«Αν τηρήσουμε τα μέτρα, η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη και μπορούμε σταδιακά να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα» υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, αν και δεν έκρυψε την ανησυχία των επιστημόνων για το ενδεχόμενο ενός γ’ κύματος.

Φοβόμαστε γ’ κύμα, δεν θα το αντέξουμε

«Φοβόμαστε τρίτο κύμα για να μην πιεστεί το σύστημα υγείας γιατί δε θα αντέξει» είπε η κα.Παγώνη, σημειώνοντας πως τόσο το υγειονομικό σύστημα όσο και το προσωπικό που το επανδρώνει, βρίσκονται στα όριά τους, με τον εμβολιασμό που έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου τα νοσοκομεία να δυσκολεύει την κατάσταση.
Η κα. Παγώνη τόνισε ότι θα πρέπει να ανοίξουν όλα τα εμβολιαστικά κέντρα προκειμένου και ο εμβολιασμός να κινηθεί ταχύτερα αλλά και να φύγει ένα βάρος από τους υγειονομικούς.
«Πρέπει να αυξήσουμε ταχύτητα.
Να ανοίξουν όλα τα εμβολιαστικά κέντρα και να ενισχυθούν με προσωπικό για να τρέξουμε τον εμβολιασμό» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης