Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στο θέμα των μέσων μαζικής μεταφοράς

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στο θέμα των μέσων μαζικής μεταφοράς
Οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, στα τρένα και στη δουλειά, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα

«Την ώρα που ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Frank Ulrich Montgomery, δηλώνει πως «οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, στα τρένα και στη δουλειά», η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα ΜΜΜ» σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλής, ισχυρίζεται ότι στα λεωφορεία δεν κολλάει, ενώ ο κ. Μητσοτάκης, πριν από λίγες ημέρες, παραποιούσε στοιχεία γαλλικής μελέτης για να πείσει ότι αρκεί το κυβερνητικό "κάναμε ό,τι μπορούσαμε στις αστικές συγκοινωνίες"».
«Ακόμα τα 300 πρώτα λεωφορεία αναμένονται από τον Μάρτιο, και μέχρι τότε οι πολίτες θα συνεχίζουν να στοιβάζονται στα ΜΜΜ», συνεχίζει και καταλήγει:
«Μπροστά στον κίνδυνο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της και να αρνείται την πραγματικότητα, που περιγράφεται με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης