Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden: Ο Trump μου έγραψε μια πολύ γενναιόδωρη επιστολή – Τι αναφέρει

Biden: Ο Trump μου έγραψε μια πολύ γενναιόδωρη επιστολή – Τι αναφέρει
Επειδή ήταν ιδιωτική, δεν θα μιλήσω για αυτή πριν μιλήσω με τον ίδιο είπε ο Biden
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump του έγραψε «μια πολύ γενναιόδωρη» επιστολή με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ διατύπωσε ο Joe Biden, ο οποίος πάντως δεν αναφέρθηκε στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες.
«Ο πρόεδρος έγραψε μία πολύ γενναιόδωρη επιστολή.
Επειδή ήταν ιδιωτική, δεν θα μιλήσω γι' αυτή πριν μιλήσω με τον ίδιο.
Αλλά ήταν γενναιόδωρη» ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Biden.
Περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της επιστολής δεν έδωσε ούτε η εκπρόσωπος του προέδρου, Jen Psaki, η οποία παρέπεμψε στη σύντομη τοποθέτηση που έκανε ο Biden και στην πρόθεση του να μη τη δώσει στη δημοσιότητα πριν γίνει η συνομιλία του με τον Trump.
Υπενθυμίζεται ότι είθισται ο απερχόμενος πρόεδρος να αφήνει μια επιστολή στο νέο πρόεδρο στο Resolution Desk στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

Το περιεχόμενο

Πληροφορίες από το CNN, το οποίο επικαλείται κορυφαίο σύμβουλο του Trump, αναφέρουν πως η επιστολή είναι ένα «προσωπικό σημείωμα», στο οποίο ο Trump προσεύχεται για την επιτυχία της χώρας και για να φροντίσει την χώρα η νέα κυβέρνηση, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Joe Biden.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Trump δεν έδειξε την επιστολή του προς τον Biden στους συμβούλους του.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, είναι εντυπωσιακό ότι ο Trump τήρησε αυτήν την «παράδοση», τη στιγμή που αγνόησε και παρέλειψε κάθε άλλη κίνηση μιας ειρηνικής μετάβασης της εξουσίας, όπως για παράδειγμα να υποδεχθεί στο Λευκό Οίκο και να συνοδεύσει μέχρι το Καπιτώλιο το νέο Πρόεδρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης