Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη (ΕΙΝΑΠ): Πρώτα να ανοίξουν Γυμνάσια – Λύκεια και μετά η εστίαση

Παγώνη (ΕΙΝΑΠ): Πρώτα να ανοίξουν Γυμνάσια – Λύκεια και μετά η εστίαση
Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών εξέφρασε την ανησυχία της για ένα τρίτο κύμα της πανδημίας
Σχετικά Άρθρα

Την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο να ανοίξουν πρώτα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια και μετά η αγορά εξέφρασε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.
Η υγεία πρέπει να ισορροπήσει με την οικονομία τονίζοντας ότι θα ήταν καταστροφή για έναν καταστηματάρχη να του μείνει το χειμωνιάτικο εμπόρευμα, σημείωσε η κ. Παγώνη μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ 100,3.
Παράλληλα, προειδοποίησε πως αν ξαναπιεστεί το σύστημα υγείας, οι γιατροί δε θα τα καταφέρουν και δε θα έχουν τις αντοχές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Ανησυχία για το τρίτο κύμα

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών εξέφρασε την ανησυχία της για ένα τρίτο κύμα της πανδημίας, που βρίσκεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη, υπογραμμίζοντας πως θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε στις καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος.
Σχετικά με το αν θα μπορέσουμε για γιορτάσουμε το Πάσχα, τόνισε ότι θα υπάρχουν και τότε τα μέτρα, καθώς στόχος είναι να έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού μέχρι τέλος Ιουνίου.

Η εστίαση μετά τα σχολεία

Για την εστίαση, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών δήλωσε ότι θα ανοίξει αφού προηγηθούν τα σχολεία κι εφόσον όλες οι παράμετροι είναι καλές.
Τέλος, επανέλαβε την αναγκαιότητα να γίνονται πολλά τεστ υπογραμμίζοντας ότι όσο περισσότερα τεστ γίνονται τόσο περισσότερους ασυμπτωματικούς θα ανακαλύπτουμε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης