Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Ποτάμι θα γίνει το ΚΙΝΑΛ εάν δεν υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις του

Λοβέρδος: Ποτάμι θα γίνει το ΚΙΝΑΛ εάν δεν υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις του
Αν το τρίτο κόμμα δεν μεγαλώσει θα βρεθεί στο δίλημμα να διαλέξει με ποιον θα πάει είπε ο κ.Λοβέρδος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως αν το Κίνημα Αλλαγής δεν μεγαλώσει και δεν υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις του, θα έχει την τύχη που είχε το Ποτάμι διατύπωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Αν το τρίτο κόμμα δεν μεγαλώσει, μοιραία θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα με ποιον θα πάει και αν επιλέξει να μην πάει με κανέναν, θα είναι ένα κόμμα που δεν επηρεάζει τίποτα και θα εκτιμάται απλώς ότι έχει ωραίες απόψεις, όπως το ΚΚΕ.
Διαφορετικά θα έχει την τύχη του Ποταμιού και θα γίνει έρμαιο του πού θα πάει.
Εγώ αυτό το απορρίπτω.
Δεν υπάρχει άλλη προοπτική για να έχουμε μάχιμο κόμμα.
Το 2019, παρότι το κόμμα κράτησε δυνάμεις, δεν μεγαλώσαμε όσο θα θέλαμε» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Λοβέρδος.

Εφαλτήριο το 8%

«Το 8% μπορεί να γίνει εφαλτήριο και να επαναληφθούν οι συσχετισμοί, μοιραία τότε, όμως, η κατάληξη αυτού του χώρου δεν θα είναι καλή» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος υπερασπίστηκε την αυτόνομη πορεία του κόμματος διαχωρίζοντας τη θέση του από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.
«H Νέα Δημοκρατία είναι ο ιδεολογικός μας αντίπαλος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, είναι ο υπαρξιακός και θέλουν μας καταπιούν», τόνισε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος απέφυγε να τοποθετηθεί για το εάν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εντός του έτους σημείωσε ότι «το '21 είναι χρονιά εμβολιασμού», ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για την έως τώρα διαχείριση των εμβολίων.
«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι στόχος είναι τα 8.000 εμβόλια την ημέρα, άρα όλη τη χρονιά θα έχουμε εμβολιασμούς» είπε ο κ.Λοβέρδος, εκτιμώντας πως δεν θα γίνουν εκλογές το 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης