Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Σε απόλυτο αδιέξοδο ο Μητσοτάκης, ετοιμάζει εκλογική απόδραση

Τσίπρας: Σε απόλυτο αδιέξοδο ο Μητσοτάκης, ετοιμάζει εκλογική απόδραση
Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ετοιμαστεί για να δώσει διέξοδο στη χώρα και την κοινωνία τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας
Οι πολιτικές εξελίξεις και οι πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία για το επόμενο διάστημα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας.

Άτολμος ο ανασχηματισμός

«Ο ανασχηματισμός ήταν άτολμος και ανούσιος ακριβώς επειδή ο κος Μητσοτακης γνωρίζει ότι έχει ο ίδιος την απόλυτη ευθύνη των αποφάσεων που έχουν οδηγήσει τη χώρα στη χειρότερες θέσεις σε παγκόσμια κλίμακα για τη διαχείριση της πανδημίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, «οι σχεδιασμοί για εκλογική απόδραση του κου Μητσοτάκη από την ευθύνη της διαχείρισης πανδημίας, την στιγμή που συνεχίζεται η καθημερινή εκατόμβη απωλειών συνανθρώπων μας, φανερώνει και το απόλυτο αδιέξοδό του».

Προοδευτική διακυβέρνηση» από την κοινωνία

«Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ετοιμαστεί για να δώσει διέξοδο στη χώρα και την κοινωνία.
Με σχέδιο για τη στήριξη του ΕΣΥ και του κοινωνικού κράτους.
Με σχέδιο για τη στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.
Να δώσουμε βάρος σε πρωτοβουλίες στην βάση της προγραμματικής μας πρότασης. Πρότασης για στήριξη και ενίσχυση των μισθών, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και αναγέννηση του κοινωνικού κράτους» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η κυβερνητική πολιτική στα ζητήματα της πανδημίας συνολικά αλλά και ειδικότερα σε θέματα όπως το ασφαλιστικό ή θέματα λειτουργίας της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της λογοδοσίας, είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τη δυνατότητα για πρωτοβουλίες κοινής δράσης με ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.
Υπό αυτή την έννοια, το αίτημα για μία εναλλακτική προοδευτική διακυβέρνηση, που θα επαναφέρει τη χώρα στη κοινωνική κανονικότητα και τη κοινωνία σε ασφάλεια και συνοχή, θα τεθεί στην ημερήσια διάταξη από την ίδια τη κοινωνία» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης