Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαρδαλιάς: Πιο αυστηροί οι έλεγχοι στους επιβάτες που επιστρέφουν από τα πάρτι στο Dubai

Χαρδαλιάς: Πιο αυστηροί οι έλεγχοι στους επιβάτες που επιστρέφουν από τα πάρτι στο Dubai
Πλούσιοι έλληνες ξεφάντωσαν στο Ντουμπάι την Πρωτοχρονιά χωρίς περιορισμούς covid
Συναγερμός έχει σημάνει στον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία μετά τις εικόνες με τους επώνυμους έλληνες που ταξίδεψαν στο Εμιράτο για να κάνουν Πρωτοχρονιά χωρίς περιορισμούς
Μετά τις εικόνες συγχρωτισμού στο αεροδρόμιο, στα κλαμπ και στα εμπορικά κέντρα του Αραβικού Εμιράτου (το οποίο καταγράφει για 4η συνεχόμενη ημέρα ρεκόρ κρουσμάτων) από εκατοντάδες έλληνες που ξεφάντωσαν στο Ντουμπάι, με εντολή Χαρδαλιά, αυστηροποιούνται οι έλεγχοι σε όλους τους επιβάτες πτήσεων που επιστρέφουν από τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Έτσι κατά την άφιξή τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος θα υποβάλλονται σε rapid test ενώ είναι υποχρεωμένοι με βάση και τις ισχύουσες διατάξεις να παραμείνουν σε καραντίνα μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα.
Στελέχη του ΕΟΔΥ είχαν προειδοποιήσει μερικές ώρες πριν για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, επισημαίνοντας την παρουσία πολλών συμπατριωτών μας που βρέθηκαν εκεί  με σκοπό να αλλάξουν χρόνο σε μια πόλη που δεν υφίσταντο αυστηροί προορισμοί στην διασκέδαση.

Ξεφάντωμα πλούσιων ελλήνων στο Ντουμπάι

Η φωτεινή ταμπέλα “We’re Open” αναβόσβηνε καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών στην πολύβουη μητρόπολη της Μέσης Ανατολής, απευθύνοντας άτυπο κάλεσμα στους εγκλωβισμένους λόγω των περιοριστικών μέτρων Ευρωπαίους, οι οποίοι αναζητούσαν τρόπους διαφυγής από τις πατρίδες τους. Από την άλλη η τοπική κυβέρνηση για να στηρίξει την οικονομία του Εμιράτου, έκρινε σκόπιμο να τα αφήσει όλα ανοιχτά με περιορισμούς ( μάσκα- αποστάσεις) ωστόσο κάτι τέτοιο δεν λειτούργησε στην πράξη.
Τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας (1.856), νούμερο ρεκορ για τα δεδομένα της χώρας που αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες 15 μέρες, κάτι που ενδεχομένως γνωρίζουν οι κυβερνώντες. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται στους 660 ενώ τα τελευταία 24ωρα ανάρρωσαν 1.253 ασθενείς.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης