Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 10% αναμένει για το 2020 η Vidavo

tags :
Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 10% αναμένει για το 2020 η Vidavo
Αύξηση τζίρου 10% το 2020 αναμένει η Vidavo
Κατά τις κρίσιµες ηµέρες που διανύουµε, η χρήση της τεχνολογίας για την διεκπεραίωση υποχρεώσεων και διαδικασιών εξ αποστάσεως ορίζεται ως κύρια προτεραιότητα σε όλους τους τομείς αλλά και ειδικότερα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας και πρόνοιας.
Όπως αναφέρει η VIDAVO σε σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο για τις επιπτώσεις της πανδημίας, με την πολυετή δράση στην ανάπτυξη πιστοποιημένων υπηρεσιών ψηφιακής υγείας, όπως η πλατφόρμα διασυνδεδεμένης υγείας Vida24© που επιτρέπει την εξασφάλιση της συνέχειας της φροντίδας (continuity of care) μέσω τηλεϊατρικών υπηρεσιών, βρέθηκε έτοιμη με ώριμες λύσεις να μπορεί να βοηθήσει φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας.
Αφενός η αξία των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας αναδείχθηκε κατά την περίοδο που διανύουμε και αφετέρου η οικονομική συγκυρία υποχρέωσε τους πελάτες να μεταθέσουν χρονικά την υλοποίηση των σχεδίων και συμβάσεων τους, ώστε σημαντικό μέρος της οικονομικής δραστηριότητας να μετατοπιστεί από το 2ο στο 3ο τρίμηνο.
Ως εκ τούτου, ο κύκλος εργασιών της εταιρίας παρουσιάζει ραγδαία αύξηση κατά το 3ο τρίμηνο 2020 συγκριτικά με το προηγούμενο έτος, ως εξής: 129.908,79€ για το 2020 έναντι 13.883,31€ για το 2019.
Όσον αφορά στο εννεάμηνο, η εταιρία ανακοίνωσε αύξηση των πωλήσεων στις 256,28 χιλ. ευρώ από 192 χιλ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με τα κέρδη προ φόρων και τόκων να ανέρχονται στα 107.258 ευρώ από ζημιές πέρυσι. (δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ).
Η εταιρία ήδη από την έναρξη της πανδημίας εφάρμοσε τηλε-εργασία για την προστασία της ομάδα της και των οικείων τους και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και ευημερίας τους.
Παράλληλα, αξιοποίησε κατά το χρονικό διάστημα του πρώτου κύματος Covid-19 τα μέτρα της πολιτείας ώστε να εξασφαλίσει ομαλή λειτουργία των τεχνικών τμημάτων και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Επιπλέον, επενδύει σε εργαλεία και cloud λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα της τηλε-εργασίας του προσωπικού της.
Αξίζει να σημειωθεί η προσαρμοστικότητα του συνόλου του προσωπικού της VIDAVO που ανταποκρίθηκε άμεσα στις νέες συνθήκες και παρά τις δυσκολίες της νέας τάξης πραγμάτων και των προκλήσεων και ανατροπών στήριξε με ζήλο τις προτεραιότητες της εταιρίας.
Η Διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι η τρέχουσα χρονιά (2020) θα κλείσει με αύξηση της τάξεως του 10% στον κύκλο εργασιών και 40% στα έσοδα ερευνητικών δραστηριοτήτων, ισχυρά ταμειακά διαθέσιμα, ανάλογα με του προηγούμενου έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης