Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι αλλάζει στα ευρωπαϊκά ταξίδια των Βρετανών το 2021

tags :
Τι αλλάζει στα ευρωπαϊκά ταξίδια των Βρετανών το 2021
Οι αερομεταφορείς αναμένουν ότι οι κρατήσεις θα “τελευταίας στιγμής” θα κυριαρχήσουν,  λόγω της αβεβαιότητας από το Covid-19
Νέα εποχή στα ταξίδια των Βρετανών στην Ευρώπη φέρνει λόγω Brexit, το νέο έτος. Οι εταιρείες του κλάδου παροτρύνουν τους επιβάτες του Ηνωμένου Βασιλείου να βεβαιωθούν ότι κατανοούν τις αλλαγές στα ταξίδι στην ΕΕ από το 2021.
Οι αερομεταφορείς αναμένουν ότι οι κρατήσεις θα “τελευταίας στιγμής” θα κυριαρχήσουν,  λόγω της αβεβαιότητας από το Covid-19. Κάτι που σημαίνει λιγότερο χρόνο για την ανανέωση διαβατηρίων, ενημέρωση, έγγραφα ασφάλισης και διεθνή άδεια οδήγησης, εάν χρειάζεται.

Δεν γνωρίζουν τις αλλαγές στα ταξίδια μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2020

Έρευνα της ακτοπλοϊκής Discover Ferries αποκαλύπτει ότι η πλειονότητα των καταναλωτών του Ηνωμένου Βασιλείου δεν γνωρίζει τις αλλαγές που επηρεάζουν τα ταξίδια στην ΕΕ και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2020.
*    Το 36% είναι σίγουροι ότι γνωρίζουν ποιες αλλαγές ταξιδιού θα πραγματοποιηθούν το τέλος της μεταβατικής περιόδου για έξοδο από την ΕΕ.
*    Σχεδόν όλοι (94%) οι ερωτηθέντες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν όλες τις αλλαγές στα ταξίδια που θα ισχύουν όταν ταξιδεύουν στην ΕΕ το 2021.
*    Μόνο το 3% των καταναλωτών γνωρίζει όλες τις αλλαγές που θα ισχύουν για ταξίδια Δημοκρατία της Ιρλανδίας.
*    Το 27% πιστεύουν επίσης ότι χρειάζονται ταξιδιωτική βίζα όταν επισκέπτονται την ΕΕ. Κάτι που δεν είναι απαραίτητο για διαμονή μικρότερη των 90 ημερών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης