Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ομάδα Trump κατέθεσε δύο αγωγές για εκλογική απάτη σε Μίσιγκαν και Τζόρτζια – Απελευθερώθηκε το «Κράκεν»

Η ομάδα Trump κατέθεσε δύο αγωγές για εκλογική απάτη σε Μίσιγκαν και Τζόρτζια – Απελευθερώθηκε το «Κράκεν»
Η Smartmatic και το Dominion ιδρύθηκαν από επιχειρηματίες της Βενεζουέλας για να διασφαλίσουν ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα έδινε την δυνατότητα στον δικτάτορα της Βενεζουέλας Hugo Chavez να μην χάσει ποτέ τις εκλογές
Στους θρύλους των Σκανδιναβικών χωρών το μυθικό πλάσμα Κράκεν έχει περίοπτη θέση.
Ορισμένα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διερωτώνται εάν η ομάδα νομικών του Trump απελευθέρωσε το Κράκεν με τις δύο αγωγές που κατέθεσε για την εκλογική απάτη στις ΗΠΑ.
Το ερώτημα είναι εάν οι αγωγές θα έχουν αποτέλεσμα.

Η Sidney Powell πρώην εισαγγελέας και πλέον δικηγόρος του Trump κατέθεσε δύο αγωγές για την Πολιτεία του Μίσιγκαν και τις Τζόρτζια, ισχυριζόμενη ότι έχει καταγραφεί τεράστια νοθεία.
Στην Τζόρτζια σε αγωγή 104 σελίδων που κατατέθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στην Ατλάντα αναφέρεται ότι στόχος ήταν «παράνομη και δόλια χειραγώγηση της καταμέτρησης των ψήφων για να διασφαλιστεί η εκλογή του Biden ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών».
Με βάση δεκάδες μαρτυρίες πολλαπλών μαρτύρων και δεκάδων εμπειρογνωμόνων η πλευρά των Ρεπουμπλικάνων αποδεικνύει ότι  αυτό το σχέδιο ήταν σχεδόν καθολικός στην πολιτεία της Τζόρτζια.
Αυτό το σχέδιο, το τέχνασμα επηρέασε δεκάδες χιλιάδες ψήφους, υπήρξε απάτη στην Τζόρτζια.
Ζητήθηκαν και μετρήθηκαν τουλάχιστον 96.600 ψηφοδέλτια τα οποία δεν έχουν διασταυρωθεί τα στοιχεία τους, τουλάχιστον 96.600 ψήφοι πρέπει να αγνοηθούν, ανέφερε η αγωγή.
Οι παράγοντες της Πολιτείας της Τζόρτζια έσπευσαν να αγοράσουν το σύστημα Dominion και λογισμικό το 2019 για τις προεδρικές εκλογές του 2020 χωρίς τη δέουσα επιμέλεια και αγνόησαν ζητήματα ασφάλειας.
Υπάρχουν αναμφισβήτητα φυσικά αποδεικτικά στοιχεία ότι παραβιάστηκαν τα πρότυπα φυσικής ασφάλειας στα συστήματα ψηφοφορίας και του λογισμικού και ότι συνδέθηκαν στο Διαδίκτυο κατά παράβαση των επαγγελματικών προτύπων και των κρατικών και ομοσπονδιακών νόμων.
Οι εκλογικοί υπάλληλοι της κομητείας Fulton χρησιμοποίησαν πρόφαση μια διαρροή νερού για να εκκενώσουν το κτήριο για αρκετές ώρες το βράδυ των Εκλογών, ακόμη και όταν «αρκετοί υπάλληλοι επιφορτισμένοι με την διαδικασία εκλογής παρέμειναν χωρίς επίβλεψη να εργάζονται στους υπολογιστές μέχρι τις 1:00 το βράδυ.

Αγωγή και στο Μίσιγκαν

Στο Μίσιγκαν, η Sidney Powell υπέβαλε αγωγή 75 σελίδων με σκοπό την κατάργηση των αποτελεσμάτων των εκλογών, ισχυριζόμενος ότι «εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες, μη επιλέξιμες, διπλές ή καθαρά πλασματικές ψήφοι» αλλοίωσαν το αποτέλεσμα επιφέροντας «μαζική εκλογική απάτη» για να νικήσει ο Biden.
Με βάση την αγωγή «ένα ιδιαίτερα φρικτό φάσμα συμπεριφορών» στην κομητεία Wayne και την πόλη του Ντιτρόιτ και παρόμοια συμπεριφορά σε ολόκληρη την πολιτεία, που αποδίδεται σε οδηγίες από αξιωματούχους του Μίσιγκαν.
Στην αγωγή παρουσιάστηκαν μάρτυρες και κατατέθηκαν μαρτυρίες από εμπειρογνώμονες αναφέροντας ότι υπήρχαν αρκετά ψηφοδέλτια που κατασκευάστηκαν για να ανατρέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα.
Η αγωγή ισχυρίστηκε ότι το εκλογικό λογισμικό σύστημα από την Dominion Voting Systems που χρησιμοποίησε το Michigan Board of State Canvassers βοήθησαν στη διευκόλυνση της απάτης.
«Το σύστημα Dominion προέρχονται από το λογισμικό που σχεδιάστηκε από την Smartmatic Corporation, η οποία ονομάζεται Sequoia στις Ηνωμένες Πολιτείες», αναφέρει η αγωγή.

«Η Smartmatic και το Dominion ιδρύθηκαν από ξένους συγκεκριμένα από επιχειρηματίες της Βενεζουέλας για να διασφαλίσουν ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία και η χειραγώγηση των εκλογών σε όποιο επίπεδο χρειαζόταν για να επιτρέψουν στον δικτάτορα της Βενεζουέλας Hugo Chavez να μην χάσει ποτέ τις εκλογές».
«Με βάση τον σχεδιασμό του λογισμικού Smartmatic που τελικά υιοθετήθηκε από τον Dominion για τις εκλογές του Μίσιγκαν επέτρεψε την χειραγώγηση των ψήφων»
Υπάρχει καταγγελία από πρώην αναλυτή ηλεκτρονικών πληροφοριών, ο οποίος δήλωσε ότι η πρόσβαση στο λογισμικό Dominion επέτρεπε σε ξένες δυνάμεις πρόσβαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης