Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλβανία: Ο κορωνοϊός είναι ένας ιός σαν όλους τους άλλους, υποστηρίζει η πρώτη κυρία

Αλβανία: Ο κορωνοϊός είναι ένας ιός σαν όλους τους άλλους, υποστηρίζει η πρώτη κυρία
Είναι ένας ιός όπως όλους τους άλλους, είπε χαρακτηριστικά η κα Μeta - Kryemadhi, η οποία ανέφερε πως ο κορωνοϊός προήλθε από ένα εργοστάσιο της Ούχαν
Αρνήτρια της πανδημίας και υπέρ των θεωριών συνωμοσίας για τον κορωνοϊό αποδεικνύεται η γυναίκα του Αλβανού προέδρου, Monika Kryemadhi και σε εμφάνισή της σε τηλεoπτικό πάνελ, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι παρέστη μαζί με τον Ilir Meta, σε πάρτι στο οποίο ήταν συγκεντρωμένα περισσότερα από δέκα άτομα, παρά την απαγόρευση λόγω μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα.
«Είναι ένας ιός όπως όλους τους άλλους» είπε χαρακτηριστικά η Kryemadhi, η οποία ανέφερε πως ο κορωνοϊός προήλθε από ένα εργοστάσιο της Ούχαν.
«Το υποστηρίζει άλλωστε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ (σ.σ. Donald Trump)» συμπλήρωσε, ενώ αποκάλεσε «παράλογο» το μέτρο που σε υποχρεώνει να φοράς μάσκα στον δρόμο.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως και η ίδια έχει προσβληθεί από τον ιό αλλά δεν κατάλαβε τίποτα, ενώ τόνισε ότι δεν μεταδόθηκε η νόσος στον σύζυγό της τον οποίο –όπως χαρακτηριστικά είπε- είχε ήδη φιλήσει στο στόμα.
Μάλιστα όπως ανέφερε, αυτό το διαπίστωσαν εκ των υστέρων από τις μικροβιολογικές εξετάσεις Ιταλοί γιατροί καθώς η ίδια υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση αμυγδαλών.
Όλα αυτά την ώρα που η Αλβανία μετράει περισσότερα από 15.000 ενεργά κρούσματα, ενώ πάνω από 700 ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους.
Την ίδια στιγμή οργή έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, εύποροι πολίτες ταξιδεύουν στην Τουρκία για να λάβουν θεραπεία, καθώς το σύστημα Υγείας της χώρας έχει «γονατίσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης