Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ζήτησα βοήθεια, δεν ζητιάνεψα - Κατίνα η Έλενα Ακρίτα

tags :
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ζήτησα βοήθεια, δεν ζητιάνεψα - Κατίνα η Έλενα Ακρίτα
Ο πατέρας μου δυστυχώς διαβάζει όσα γράφονται και χάνεται μέσα στη δυστυχία, αναφέρει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη
Με μία ανάρτησή της στο Facebook η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά σε όσους την κατηγόρησαν, ενώ ευχαριστεί αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό της και εξαπολύει δριμύ «κατηγορώ» σε εκείνους που παραλίγο να φέρουν τον πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη στα πρόθυρα του θανάτου.
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρθηκε και στην Έλενα Ακρίτα, προειδοποιώντας για μηνύσεις και αγωγές, ενώ διευκρινίζει ότι σε επόμενη ανάρτησή της θα παρατεθούν τρεις επιστολές που είχε στείλει στον πρωθυπουργό και στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Ξεκινώντας την ανάρτησή της αναφέρεται στην προσωπική της καταστροφή, η οποία, όπως η ίδια υποστηρίζει, άρχισε στα χρόνια της κρίσης για να κορυφωθεί στις ημέρες της πανδημίας.
Κι αφού περιγράφει αναλυτικά τις δύσκολες στιγμές της κατά τις οποίες δεν διέθετε χρήματα ούτε για τις βασικές ανάγκες και ευχαριστεί τους αμέτρητους φίλους της που τη στήριξαν, μιλά για κανίβαλους, ανθρωποφάγους, συκοφάντες και... Κατίνες.
«Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του... Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία.
Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει... Και τότε...».
Αναφερόμενη στις Κατίνες, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μιλά για την Έλενα Ακρίτα με τα παρακάτω λόγια:
«Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα.
Έγινες Κατίνα... Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι.
Αντί να κουτσομπολεύεις, δε μου στέλνεις κάνα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ...».
Αμέσως μετά η Μαργαρίτα «καταθέτει» πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους την ξεφτίλισαν, λέγοντας: «Δεν είμαι ζητιάνα»...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης