Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση Trump: Πολύ σύντομα θα έλθει το εμβόλιο για τον Covid -19

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση Trump: Πολύ σύντομα θα έλθει το εμβόλιο για τον Covid -19
Ο Trump, ο οποίος αφού έκανε γνωστό ότι δεν λαμβάνει πλέον φαρμακευτική αγωγή, είπε στο πλήθος πως αισθάνεται υπέροχα
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση από την ημέρα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πραγματοποίησε το Σάββατο (10/10/2020) ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Ttrump χαιρετίζοντας εκατοντάδες οπαδούς του που συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Οίκο.
Ο Trump, ο οποίος αφού έκανε γνωστό ότι δεν λαμβάνει πλέον φαρμακευτική αγωγή, είπε στο πλήθος πως αισθάνεται υπέροχα.
Επίσης υποστήριξε, πως «πολύ, πολύ σύντομα» θα είναι έτοιμο ένα εμβόλιο για τον Covid -19.
Σε αυτή τη δημόσια εκδήλωση που ατύπως ήταν προεκλογική συγκέντρωση στο Λευκό Οίκο, και ενώπιον ενός πλήθους που φώναζε «τέσσερα χρόνια ακόμα» ο Trump δεν φορούσε φορά μάσκα και διαβεβαίωσε ότι ο κορωνοϊός «θα εξαφανιστεί» πολύ σύντομα, ότι «αρχίζει να εξαφανίζεται».
«Θέλω να ξέρετε ότι το έθνος μας θα νικήσει αυτόν το φρικτό κινεζικό ιό» επέμεινε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Παράγουμε θεραπείες και ισχυρά φάρμακα, θεραπεύουμε τους ασθενείς, θα το ξεπεράσουμε και το εμβόλιο θα έρθει πολύ, πολύ γρήγορα, σε χρόνο ρεκόρ», διαβεβαίωσε.
«Η επιστήμη και η ιατρική θα εξαλείψουν τον κινεζικό ιό μια για πάντα.
Θα τον ξεφορτωθούμε από όλο τον κόσμο. Βλέπετε τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, στον Καναδά..., όμως αυτό θα εξαφανιστεί, αρχίζει να εξαφανίζεται και τα εμβόλια θα βοηθήσουν» εκτίμησε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα πραγματοποιήσει δύο επιπλέον προεκλογικές συγκεντρώσεις την προσεχή εβδομάδα, ανακοίνωσε  η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο Trump θα μιλήσει κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στο Τζόουνσταουν, στην Πενσυλβάνια και στο Ντι Μόιν, στην Άιοβα την Τετάρτη (14/10), αναφέρει η προεκλογική του ομάδα σε ανακοίνωση.
Image
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης