Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαρδαλιάς: Βρισκόμαστε σε κρίσιμη φάση στην Αττική και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας

Χαρδαλιάς: Βρισκόμαστε σε κρίσιμη φάση στην Αττική και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας
Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις από Πέμπτη 24/9
«Από Πέμπτη 24/9 αναστέλλονται όλες οι θερινές παραστάσεις» ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση για την πορεία του κορωνοιο στην Ελλάδα.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι δημιουργείται ειδική πλατφόρμα στο gov.gr όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα μέτρα που ισχύουν στην περιοχή τους.
«Βρισκόμαστε σε κρίσιμη φάση στην Αττική και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας» ανέφερε μεταξύ άλλων. Όπως ανέφερε, από 20/2 έως και την Κυριακή 20/09, έχουν καταγραφεί 15.142 κρούσματα εκ των οποίων τα 4.363 είναι ενεργά.
Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και πάλι στο σύστημα τηλεργασίας το οποίο ισχύει από σήμερα στους εργασιακούς χώρους και τις υποχρεώσεις των εργοδοτών και των εργαζομένων.
Παράλληλα αναφέρθηκε στα ειδικά μέτρα που ισχύουν για το χώρο του θεάματος.
Σε σχέση με όσα ακούγονται για ενδεχόμενο lockdown, ο υφυπουργός σημείωσε πως «ο σκοπός είναι να μην πάμε σε επόμενα μέτρα. Γι’αυτό θα πρέπει να εφαρμόζουμε τα ισχύοντα. Αντί να αναλωνόμαστε σε σενάρια, ας φροντίσουμε να περάσουμε και αυτή τη φάση με επιτυχία».
«Τα όπλα μας είναι γνωστά: Η κοινωνική απόσταση, η μάσκα και η τήρηση των κανόνων υγιεινής, γιατί τηρώντας τα μέτρα θα βγούμε νικητές», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης