Επιτυχής ο επαναπατρισμός 64 Ελλήνων από την Ουκρανία με πτήση της Aegean

Επιτυχής ο επαναπατρισμός 64 Ελλήνων από την Ουκρανία με πτήση της Aegean
Η ειδική πτήση επαναπατρισμού διοργανώθηκε από την ελληνική πρεσβεία, υπό τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του ΥΠΕΞ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/5/2020)  ο επαναπατρισμός 64 συμπολιτών μας και μελών ελληνικών οικογενειών από την Ουκρανία, σύμφωνα με ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας στο Κίεβο.
Η ειδική πτήση επαναπατρισμού που διοργανώθηκε από την ελληνική πρεσβεία, υπό τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ελληνικού υπουργείου  Εξωτερικών, πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Aegean Airlines, στις 14:15.
Όπως αναφέρει η πρεσβεία, στην πτήση συμπεριελήφθησαν επιβάτες από ολόκληρη την Ουκρανία, το Κίεβο, το Χάρκοβο, το Τσερνίγκιφ αλλά και τις περιοχές δικαιοδοσίας των Γενικών  μας Προξενείων στην Οδησσό και τη Μαριούπολη, με τα οποία συνεργάσθηκε στενά η πρεσβεία για την πραγματοποίηση αυτού του επαναπατρισμού.
Η πρεσβεία ευχαριστεί για τη συνεργασία τους τις ουκρανικές αρχές, «οι οποίες διευθέτησαν με άψογο τρόπο τα ζητήματα που προέκυπταν», καθώς επίσης και την Aegean Airlines για την «άψογη συνεργασία και ειδικά για την διαχείριση των διαδικασιών επιβίβασης».

bankingnews.gr

BREAKING NEWS