Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Τάση από το εξωτερικό – Το βλέμμα στα αποτελέσματα της Coca Cola και της Μυτιληναίος

tags :
XA: Τάση από το εξωτερικό – Το βλέμμα στα αποτελέσματα της Coca Cola και της Μυτιληναίος
Πριν το άνοιγμα της αγοράς δημοσιεύουν αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η Coca Cola και η Μυτιληναίος – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές και για τη σημερινή συνεδρίαση
Διατήρηση των διακυμάνσεων περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα να παραμένει στα μακροοικονομικά στοιχεία που ανακοινώνονται αλλά και στα εταιρικά αποτελέσματα.
Η πορεία των διεθνών αγορών θα συνεχίσει να επηρεάζει το ΧΑ, το οποίο βρίσκεται πάνω στις 600 μονάδες, σημείο που χαρακτηρίζεται κρίσιμο από αναλυτές.
Στο επίκεντρο σήμερα θα βρεθούν οι μετοχές των Coca Cola και Μυτιληναίος καθώς οι δύο εταιρείες δημοσιεύουν αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης πριν το άνοιγμα της αγοράς.
Η Euroxx για τη Μυτιληναίος περιμένει πωλήσεις 526 εκατ. ευρώ, EBITDA 77,8 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 33,2 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 33%.
Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως το υπόλοιπο του έτους θα έχει προκλήσεις για την εταιρεία λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, οι οποίες δεν είναι εύκολο να ποσοτικοποιηθούν στην παρούσα φάση.
Η Eurobank περιμένει πωλήσεις 533 εκατ. ευρώ αυξημένες κατά 3,8% και EBITDA 75 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 18,5%.
Για την Coca Cola η Eurobank αναμένει αύξηση του όγκου 0,8% και έσοδα αυξημένα κατά 0,6% στα 1,42 δισ. ευρώ

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε διακυμάνσεις στις μετοχές καθώς οι επενδυτές θα αφομοιώνουν τα μικτά οικονομικά στοιχεία και εταιρικά αποτελέσματα.

Euroxx
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να κρατήσει τις κρίσιμες 600 μονάδες.

Beta
Το σενάριο της συσσώρευσης με χαμηλούς όγκους συναλλαγών είναι το πιθανότερο για σήμερα.
Οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων μπορεί να ενεργοποιήσουν κάποιοι επενδυτικό ενδιαφέρον και να στηρίξουν το γενικό δείκτη.

Γ.Κ.
www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης