Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση δεν παίρνει ουσιαστικά μέτρα για την οικονομία

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση δεν παίρνει ουσιαστικά μέτρα για την οικονομία
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μία φορά διαψεύδεται πανηγυρικά, αφού η Κομισιόν προέβλεψε ύφεση για τη χώρα μας που θα αγγίξει το 9,7%, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση
Έντονη κριτική στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι δεν έχει σχέδιο και δεν παίρνει μέτρα για την οικονομία, ασκεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, επ' αφορμή τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία.
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μία φορά διαψεύδεται πανηγυρικά, αφού η Κομισιόν προέβλεψε ύφεση για τη χώρα μας που θα αγγίξει το 9,7%.
Κάποια στιγμή η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να καταλάβει, ότι με τους αριθμούς και την επικοινωνία δεν μπορείς να παίζεις, γιατί απλά η πραγματικότητα σε επαναφέρει στην τάξη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και συνεχίζει:
«Η αλήθεια είναι ότι η οικονομία καταρρέει, αφού η κυβέρνηση ούτε ουσιαστικά μέτρα και αποφάσεις παίρνει, ούτε συγκεκριμένο σχέδιο υλοποιεί, παρά το μόνο που υπάρχει στο μυαλό της είναι οι πρόωρες εκλογές.
Με τις προβλέψεις της Κομισιόν για ύφεση στο 9,7%, όποιος σκέφτεται τις επόμενες εκλογές και όχι τις επόμενες γενεές, είναι πολιτικάντης και όχι χρήσιμος πολιτικός», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης