Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί στη Λομβαρδία, 541 θάνατοι σε μία ημέρα

Ιταλία: Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί στη Λομβαρδία, 541 θάνατοι σε μία ημέρα
Δίχως προηγούμενο οι νεκροί στη Λομβαρδία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας, του Μιλάνου, ανέρχεται στις 2.409
Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται στην επαρχία Λομβαρδία της Βόρειας Ιταλίας, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 541 το τελευταίο 24ωρο.
Η αύξηση είναι ραγδαία και εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μία ημέρα πριν (26 Μαρτίου 2020) οι νεκροί ήταν 387.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας, του Μιλάνου, ανέρχεται στις 2.409, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις 37.298.
Πάντως η κατάσταση στην Ιταλία είναι εκτός ελέγχου.
Πλέον, εκτός από τη θλιβερή πρωτιά στους θανάτους 8.215, πλέον βρίσκεται πολύ κοντά να βρεθεί και στη δεύτερη θέση των κρουσμάτων μετά τις ΗΠΑ, καθώς οι νοσούντες είναι 80.589, την ώρα που στην Κίνα που μέχρι τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση ο αριθμός των κρουσμάτων είναι 81.285.
Η τραγική αυτή εξέλιξη έρχεται τη στιγμή που η επιδημία του κορωνοϊού είναι σε πλήρη έξαρση και ενώ η Κίνα καθημερινά αναφέρει ότι δεν υπάρχουν άλλα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην επικράτειά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης