Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία -Κορωνοϊός: Με 199 κρούσματα, η χώρα τέθηκε σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας

Ρωσία -Κορωνοϊός: Με 199 κρούσματα, η χώρα τέθηκε σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας
Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού αυξήθηκε κατά 52 μέσα σ' ένα εικοσιτετράωρο φθάνοντας τα 199
Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού αυξήθηκε κατά 52 μέσα σ' ένα εικοσιτετράωρο φθάνοντας τα 199, στη Ρωσία και όπως ανακοίνωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τα νέα κρούσματα καταγράφηκαν σε 23 περιφέρειες της Ρωσίας, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για Ρώσους πολίτες.
Επίσης το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ανακοίνωσε ότι προς το παρόν δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος από την Covid-19.
Παράλληλα στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει εντοπισθεί ο κύκλος των προσώπων με τα οποία είχαν έρθει σε επαφή όλοι όσοι νοσηλεύονται στην επικράτεια της Ρωσίας , ενώ τα πρόσωπα αυτά έχουν τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση και υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις.
Οι αρχές και των 85 περιφερειών της Ρωσίας αποφάσισαν να επιβάλουν κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας εξαιτίας της απειλής του κορωνοϊού.
Όλα τα σχολεία και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με βάση την απόφαση που έλαβαν οι αρχές των περιφερειών, περνούν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, ενώ ακυρώνονται όλες οι αθλητικές και κάθε είδους άλλες εκδηλώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης