Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ισχυρές πιέσεις αναμένονται και στη σημερινή συνεδρίαση, λόγω των μεγάλων διεθνών απωλειών

tags :
ΧΑ: Ισχυρές πιέσεις αναμένονται και στη σημερινή συνεδρίαση, λόγω των μεγάλων διεθνών απωλειών
Η εξάπλωση του ιού της Κίνας, συνεχίζει να βυθίζει τις αγορές, ενώ η ραγδαία αύξηση των θυμάτων στην Ιταλία πιέζει και τη συγκεκριμένη αγορά
Με την εικόνα που παρουσιάζουν τα διεθνή χρηματιστήρια παγκοσμίως, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τη σημερινή συνεδρίαση.
Η αγορά αναμένεται να καταγράψει νέες μεγάλες απώλειες σήμερα, αφού το πετρέλαιο βυθίζεται στο -30%, τα παράγωγα του DOW υποχωρούν 1.100 μονάδες και τα παράγωγα του DAX χάνουν περίπου 700 μονάδες μία ώρα πριν το άνοιγμα.
Η εξάπλωση του ιού της Κίνας, συνεχίζει να βυθίζει τις αγορές, ενώ η ραγδαία αύξηση των θυμάτων στην Ιταλία πιέζει και τη συγκεκριμένη αγορά.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα και η πίεση να συνεχιστεί.

Eurobank Equities
Λόγω της μεγάλης πτώση των τιμών του πετρελαίου μετά την κατάρρευση των συνομιλιών στον ΟΠΕ, οι παγκόσμιες αγορές υποχωρούν σημαντικά σήμερα και γι΄ αυτό περιμένουμε η εγχώρια αγορά να παραμείνει υπό μεγάλη πίεση.

Beta
Το πετρέλαιο υποχωρεί 27% από το κλείσιμο της περασμένης Παρασκευής, τα παράγωγα του DAX 6% και του DOW 4,5%. «Δεν έχουμε άλλες ερωτήσεις, κύριε πρόεδρε».

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης