Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος (ΝΔ): Ψεύδεται δημοσίως και ασυστόλως ο Erdogan – Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση

Ρουσόπουλος (ΝΔ): Ψεύδεται δημοσίως και ασυστόλως ο Erdogan – Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση
Προσπαθεί να βρει διεξόδους, προσπαθεί να εξάγει τα προβλήματα του είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Τη θέση ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan ψεύδεται δημοσίως και ασυστόλως διότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος.
«Όποιος πανηγυρίζει σήμερα κλαίει αύριο.
Άρα εγώ δεν θα πανηγυρίσω για το ότι έχουμε επιτυχία.
Έχουμε επιτυχία, θα την πω και θα την επισημάνω, γιατί χρειάζεται το ηθικό του Έλληνα πολίτη, που έχει καταρρακωθεί με όλα αυτά που βλέπει να γίνονται στα νησιά, να ενισχυθεί.
Ένα μάθημα το οποίο παίρνει ο Erdogan είναι ότι τα σύνορα δεν είναι εύκολο να τα περάσει κανείς.
Ένα δεύτερο μάθημα είναι ότι τα fake news έχουν κοντά ποδάρια.
Είδαμε, ότι επειδή ο Erdogan είχε τους νεκρούς που είχε και το αίμα επί των χειρών του στο Ιντλίμπ, προσπάθησε να κάνει έναν αντιπερισπασμό, τον οποίο έκανε άλλοτε στο Αιγαίο, τώρα πήγε να τον κάνει και στον Έβρο.
Βλέπουμε ότι ψεύδεται δημοσίως και ασυστόλως, όχι ως προς τα χρήματα της ΕΕ, αλλά ότι γίνονται πυροβολισμοί, ότι έχουν σκοτωθεί άνθρωποι στον Έβρο και ότι πετάμε βόμβες στους πρόσφυγες.
Το σημαντικότερο που λέει είναι ότι περνάνε 18.000 πρόσφυγες.
Έχει υποστεί δύο ήττες και όταν ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ηγέτης μιας χώρας επί 16 χρόνια, βγαίνει και λέει τόσο χονδροειδή ψέματα στους πολίτες του, σημαίνει ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Erdogan θα πέσει αύριο – μεθαύριο.
Εγώ είπα ότι μπορεί να βλέπουμε την αρχή ενός τέλους που μπορεί να διαρκέσει, διότι η Τουρκία στην οικονομία της χειμάζεται, εδώ και πολύ καιρό και τους τελευταίους μήνες πολύ περισσότερο.
Προσπαθεί να βρει διεξόδους, όταν έχεις ένα πρόβλημα εξάγεις το πρόβλημα προς τα έξω, για να δημιουργήσεις συνοχή στο εσωτερικό σου» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Ρουσόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης