Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Folli Follie: Πρόσκληση προς τους ομολογιούχος για το σχέδιο αναδιάρθρωσης – Θετικοί οι ομολογιούχοι

tags :
Folli Follie: Πρόσκληση προς τους ομολογιούχος για το σχέδιο αναδιάρθρωσης – Θετικοί οι ομολογιούχοι
Μέχρι 6 Μαρτίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, αν δεν συγκεντρωθούν τα απαραίτητα ποσά έχει περιθώριο 7-14 μέρες να γίνουν ξανά οι προσκλήσεις
Πρόσκληση προς τους ομολογιούχους απευθύνει η Folli Follie για το σχέδιο αναδιάρθρωσης με καταληκτική ημερομηνία την 6η Μαρτίου.
Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις στο ΧΑ.
Μέχρι 6 Μαρτίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και να έχει υπερψηφιστεί, αλλά αν δεν συγκεντρωθούν τα απαραίτητα ποσοστά έχει περιθώριο 7-14 μέρες να γίνουν ξανά οι προσκλήσεις.
Οι σύμβουλοι και η διοίκηση κατέβαλαν προσπάθειες να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα και σύμφωνα με πληροφορίες από τους ομολογιούχους, εμφανίζονται θετικοί στην πρόταση.
Η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, η Δικηγορική Εταιρεία Σοφός και Συνεργάτες, μαζί με τους συμβούλους των πιστωτών, Oasis Managments, Bank of China, AG Insyrance κ.α. κατέληξαν σε ένα αξιόλογο πλάνο.
To σχέδιο βασίζεται σε δύο πυλώνες: Ο πρώτος πυλώνας θα είναι τα ακίνητα που μέσω νέας εταιρείας περνάνε στους ομολογιούχους, ενώ το επιχειρηματικό κομμάτι είναι ο νέος πυλώνας και πηγαίνει σε νέα εταιρεία, στην οποία το 51% θα κατέχουν οι παλιοί μέτοχοι και το 49% θα κατέχουν ομολογιούχοι.
Επιπλέον εκδίδεται δάνειο 60 εκατ. ευρώ προς πιστωτές.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης