Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 8 άτομα σε αθλητικού χώρους - Είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα πρόσφορα για επίθεση

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 8 άτομα  σε αθλητικού χώρους - Είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα πρόσφορα για επίθεση
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης
Οκτώ άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα όπως ξύλινα κοντάρια, βεγγαλικά, κουκούλες και αντικείμενα με διακριτικά ομάδας.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών έγινε στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, στις περιοχές της Πολίχνης και της Άνω Πόλης.
Εντόπισαν έπειτα από ελέγχους που διενήργησαν σε δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι συλληφθέντες : 8 ξύλινα κοντάρια, 3 βεγγαλικά χειρός, 3 κουκούλες τύπου full face, 2 περιλαίμια, 5 κράνη μηχανής, γάντια χειρός ένα ζευγάρι εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας, 2 σκούφους ένας εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», των Νόμων «Περί όπλων» και «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».
 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης ελέγχθηκαν έξι ακόμη άτομα και προσήχθησαν άλλα, ένα εκ των οποίων συνελήφθη για κατοχή ξύλινου γκλομπ και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS