Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lavrov: Η Ρωσία θα αντιδράσει στις κυρώσεις των ΗΠΑ για τον αγωγό Nord Stream 2

Lavrov: Η Ρωσία θα αντιδράσει στις κυρώσεις των ΗΠΑ για τον αγωγό Nord Stream 2
Η Ρωσία είναι έτοιμη να επιδείξει τον πύραυλο Sarmat στις ΗΠΑ και να υπογράψει νέα συμφωνία μείωσης στρατηγικών όπλων
Η Ρωσία είναι έτοιμη να συμπεριλάβει τους εξελιγμένους πυραύλους Sarmat και τον υπερηχητικό πύραυλο Avangard σε νέα συμφωνία μείωσης των στρατηγικών όπλων START, στην περίπτωση επέκτασής της, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax που επικαλείται δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Sergei Lavrov.
Η Ρωσία είναι επίσης έτοιμη για την επίδειξη του πυραύλου Sarmat στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο που επικαλείται δηλώσεις Lavrov στη ρωσική κρατική τηλεόραση.

Κανονικά συνεχίζονται οι Nord Stream 2 και Turk Stream

Ο Ρώσος υπουργός των Εξωτερικών δήλωσε ακόμη ότι τα σχέδια των αγωγών φυσικού Nord Stream 2 και Turk Stream θα υλοποιηθούν παρά τις αμερικανικές κυρώσεις, προσθέτοντας ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αντιδράσει κατά των κυρώσεων αυτών.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Trump υπέγραψε ένα νομοσχέδιο την Παρασκευή, το οποίο περιλαμβάνει προβλέψεις για την επιβολή κυρώσεων κατά εταιριών που κατασκευάζουν τον αγωγό Nord Stream 2, που έχει ως στόχο τον διπλασιαμό της μεταφορικής ικανότητας φυσικού αερίου, κατά μήκος του συστήματος των αγωγών Nord Stream προς την Γερμανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης