Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιος Ευρωπαϊκός προορισμός προσελκύει πολυτελείς ταξιδιώτες από τις Χώρες του Κόλπου

tags :
Ποιος Ευρωπαϊκός προορισμός προσελκύει πολυτελείς ταξιδιώτες από τις Χώρες του Κόλπου
Το 2018, οι χώρες του Κόλπου έδωσαν στο Αμβούργο, πάνω από 82.000 διανυκτερεύσεις
Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, το Αμβούργο, έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς προορισμούς για ταξιδιώτες του Κόλπου, που επιλέγουν πολυτελή ξενοδοχεία για την διαμονή τους στην πόλη.



Το 2018, οι χώρες του Κόλπου έδωσαν στο Αμβούργο, πάνω από 82.000 διανυκτερεύσεις. Οι ταξιδιώτες προτίμησαν για την διαμονή τους τα πολυτελή ξενοδοχεία του Αμβούργου όπως το Fairmont Vier Jahreszeiten, το Hotel Atlantic Kempinski και το Hotel Grand Elysée Hamburg.
Περίπου το 40% των συνολικών αφίξεων και διανυκτερεύσεων από τις Χώρες του Κόλπου είναι το καλοκαίρι, μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου.



Το 2021 έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα ενός νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στο Αμβούργο, το Fleming’s Selection Hotel Hamburg City θα είναι το πέμπτο ξενοδοχείο Fleming στην Ευρώπη.
Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτίριο γραφείων εμπόρων του Αμβούργου από το 1890 και συνδυάζει μια ιστορική αίσθηση με μία ζεστή και σύγχρονη ιδέα του ξενοδοχείου.
Η ιδιοκτησία των πέντε αστέρων διαθέτει 192 δωμάτια και σουίτες, καθώς και γυμναστήριο και εστιατόριο.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πρώην αποθήκη Speicherstadt, μια περιοχή παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, με υψηλή τουριστική έλξη.
Το Fleming’s Selection Hotel Hamburg City έχει προγραμματιστεί να ανοίξει την άνοιξη του 2021.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης