Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Μία «ανάσα» από την εξαγορά της Tiffany ο γαλλικός όμιλος LVMH έναντι 16,3 δισεκ. δολαρίων

tags :
Reuters: Μία «ανάσα» από την εξαγορά της Tiffany ο γαλλικός όμιλος LVMH έναντι 16,3 δισεκ. δολαρίων
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Bulgari, LVMH, πλησιάζει σε συμφωνία για την εξαγορά της Tiffany για  135 δολάρια ανά μετοχή
Ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH βρίσκεται πολύ κοντά σε μια συμφωνία για την αγορά της αμερικανικής αλυσίδας κοσμημάτων Tiffany έναντι 16,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως δήλωσαν πηγές εξοικειωμένες με το θέμα είπε στο Reuters.
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Bulgari, LVMH, πλησιάζει σε συμφωνία για την εξαγορά της Tiffany για  135 δολάρια ανά μετοχή, σύμφωνα με πηγές, που προσθέτουν ότι το οριστικό deal θα μπορούσε να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες
Το Reuters ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι η LVMH είχε αποσπάσει από την Tiffany το πράσινο φως αφού αύξησε την προσφορά της πάνω από τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Tiffany, νωρίτερα αυτό το μήνα, απέρριψε την αρχική προσφορά της LVMH, συνολικού ύψους 120 ευρώ ανά μετοχή, υποστηρίζοντας ότι υποτίμησε σημαντικά την εταιρεία.
Η Tiffany, που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1837 και παρουσιάστηκε στην ταινία του 1961 με τίτλο «Πρωινό στο Tiffany's» με πρωταγωνίστρια την Audrey Hepburn, είχε δοκιμαστεί από την πτώση των ετήσιων πωλήσεων και των κερδών από το 2015, πριν από μια επιστροφή εσόδων το 2017.
Τα κοσμήματα ήταν ένας από τους ισχυρότερους τομείς της βιομηχανίας αυτής το 2018, σύμφωνα με τη συμβουλευτική εταιρεία Bain & Co, η οποία προέβλεπε ότι συγκρίσιμες πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά των 20 δισ. δολαρίων αναμένεται να αυξηθούν κατά 7% φέτος.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης