Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιτσιλής σε Παυλόπουλο: Παρά τις μεγάλες δυσκολίες πολίτες και επιχειρήσεις ανταποκρίνονται στις φορολογικές τους υποχρεώσεις

Πιτσιλής σε Παυλόπουλο: Παρά τις μεγάλες δυσκολίες πολίτες και επιχειρήσεις ανταποκρίνονται στις φορολογικές τους υποχρεώσεις
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ παρέδωσε τα αποτελέσματα της ΑΑΔΕ για το 2018 στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Την θέση πως πολίτες και οι επιχειρήσεις, παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ανταποκρίθηκαν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του 2018 διατύπωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το 2018, ο οποίος παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο τα αποτελέσματα της ΑΑΔΕ για το 2018.
«Αυτό δημιουργεί σε μας την υποχρέωση και την πρόκληση να τους το ανταποδώσουμε με το να βελτιωνόμαστε διαρκώς, με το να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε, αλλά και με το να υπηρετούμε την φορολογική δικαιοσύνη και να δείχνουμε την κατανόηση και την ευαισθησία σε όσες περιπτώσεις απαιτείται» είπε ο κ.Πιτσιλής, με τον κ.Παυλόπουλο να εκφράζει την ικανοποίηση του για το ότι «και φέτος οι δημοσιονομικοί στόχοι επιτυγχάνονται».
«Οι αρχές είσπραξης των κάθε είδους εσόδων θα πρέπει να τηρούν την αρχή της Νομιμότητας και αυτές, όπως και οι πολίτες και να θυμούνται ότι μέρος της αρχής της Νομιμότητας και πολύ σημαντικό, γιατί έχει βάση στο Σύνταγμα, είναι ο Ανθρωπισμός, η Δικαιοσύνη και η Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Ας μην ξεχνάμε, σε τέτοιες ώρες και σε τέτοιους καιρούς, τον Άνθρωπο, όταν ασκούμε τα καθήκοντά μας» ανέφερε από την πλευρά του ο κ.Παυλόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης