Μεϊμαράκης: Θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές

Μεϊμαράκης: Θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές
Μαζί με τους όποιους υποψηφίους, θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Τη διαβεβαίωση ότι, μαζί με τους υποψηφίους που θα ορίσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα δώσει τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, έδωσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης στις ευρωεκλογές με σταυρό προτίμησης, γιατί αυτό θα βοηθήσει τη συσπείρωση του κόμματος και μαζί με τους όποιους υποψηφίους, που θα ορίσει ο πρόεδρος, θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη», δήλωσε από την Τρίπολη, όπου περιοδεύει, ο κ. Μεϊμαράκης.
Ερωτηθείς για το πότε θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και το αν θα υπάρχουν προσωπικότητες εκτός πολιτικής, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε:
«Όπως γνωρίζετε, η κατάρτιση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών ήταν πάντα αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου και ουδείς παρενέβαινε ούτε να προσθέσει πρόσωπα και πολύ περισσότερο για να κόψει».
Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση για το πώς θα κινηθεί ο εκλογικός αγώνας της ΝΔ μέχρι στις 26 Μαΐου, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι «το όργανο των τομεαρχών έχει μετατραπεί σε εκλογική επιτροπή, η οποία έχει και την αποκλειστική ευθύνη».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS