Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΝΔ σε Βούτση: Δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα - Πρωτοφανής ευτελισμός του Κοινοβουλίου

Επίθεση ΝΔ σε Βούτση: Δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα - Πρωτοφανής ευτελισμός του Κοινοβουλίου
Η ΝΔ σχολιάζει ότι ο πρόεδρος της Βουλής έλαβε ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους
Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλο, αλλά και αίτημα του Νίκου Βούτση να... αναβάλλει την παραίτηση του σχολιάζει η ΝΔ, τονίζοντας ότι οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν υποβάλει το Κοινοβούλιο σε πρωτοφανή ευτελισμό.
«Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε σήμερα ο κ. Βούτσης» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.
«Ο πρωτοφανής ευτελισμός που έχουν επιβάλει στο Κοινοβούλιο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κορυφώθηκε σήμερα με τη βούλα του κ. Νίκου Βούτση. Ο πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας πλέον και επισήμως ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους παρακάλεσε(!) τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρις ότου ολοκληρωθούν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης», προσθέτει.
«Οι πολίτες έχουν καταλάβει από καιρό ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα είναι κατώτεροι των αξιωμάτων τους. Σήμερα απλά συνειδητοποίησαν ότι έχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας», καταλήγει η ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε: «Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών.
Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα.
Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία.
Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου.
Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης