Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Το «Μακεδονία» το είχε δώσει πρώτη η Νέα Δημοκρατία

Μιχαλολιάκος: Το «Μακεδονία» το είχε δώσει πρώτη η Νέα Δημοκρατία
Σφοδρή επίθεση ενάντια τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη Νέα Δημοκρατία από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής
Επίθεση τόσο ενάντια στην κυβέρνηση όσο και προς τη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος από το βήμα της Βουλής αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ότι το όνομα «Μακεδονία» το είχε, ήδη, παραχωρήσει η Νέα Δημοκρατία, με δεδομένο ότι είχε δεχθεί την ύπαρξη σύνθετης ονομασίας που να περιλαμβάνει τον συγκεκριμένο όρο.
Προσέθεσε ακόμη ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε πίσω και δεν δέχθηκε την πρόταση της Χρυσής Αυγής για αντισυνταγματική τη Συμφωνία «και μάλιστα δεχθήκατε γι' αυτό και το χειροκρότημα του ΣΥΡΙΖΑ.
Να το χαίρεστε το χειροκρότημα του ΣΥΡΙΖΑ».
Αναφέρθηκε εκτενώς σε ορισμένα σημεία της Συμφωνίας, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να παραχαράξει την ιστορία, ενώ απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, τον κατηγόρησε ότι επίτηδες «έσβησε» τον Παύλο Μελά από τα σχολικά βιβλία.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία μας δεν είναι όψιμος και αποδεικνύεται από το πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας στις 10 Ιανουαρίου 1993: "Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας".
Σημείωσε πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλος από τις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 είχε δηλώσει: "Προτείνουμε μια αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία (με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τη λέξη «Μακεδονία») για κάθε χρήση, erga omnes", ενώ στηλίτευσε τις απειλές Νίμιτς για "συνέπειες" σε περίπτωση που δεν υπερψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας λόγο για ωμή παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της Χώρας.
Στην συνέχεια τόνισε την αμφίσημη στάση της ΝΔ, όπως αποκαλύφθηκε από την άρνηση να αποδεχτεί την τεκμηριωμένη ένσταση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής, αλλά και την μη κατάθεση πρότασης μομφής.
"Η παραχώρηση σύνθετης ονομασίας συνιστά προδοσία" τόνισε με έμφαση ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, προκαλώντας την ΝΔ να παραδεχτεί την αλήθεια πως αυτή ήταν και παραμένει η επίσημη θέση της.
Σχολίασε την επαίσχυντη συμφωνία άρθρο προς άρθρο, τονίζοντας πως τα αντεθνικά σχέδια δεν θα περάσουν, η Ιστορία θα νικήσει! Η αριστερά κάποτε ήθελε να παραχωρήσει την Μακεδονία στα σοβιέτ, ενώ τώρα την παραχωρεί στο ΝΑΤΟ, δηλαδή στους Αμερικανούς!
Επιπλέον, κατήγγειλε τον νεολογισμό "σλαβομακεδόνες", τονίζοντας πως δεν γίνεται κάποιος να είναι και σλάβος και Μακεδόνας, καθώς οι Μακεδόνες είναι μόνο Έλληνες!
Σημείωσε πως αυτή η επαίσχυντη συμφωνία αναμένεται να ψηφιστεί από ένα συνονθύλευμα βουλευτών διαφόρων κομμάτων, γεγονός που συνιστά από μόνο του κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, προειδοποίησε για όλες τις εθνικά επιζήμιες αλλαγές που θα επιφέρει η επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, καταλήγοντας πως η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΟ Ελληνική!


www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης